Celebrity News

U moju kuću da uđe? Dragana Mirković OŠTRO o devojci svog sina, snaja UPLAKANA (FOTO)

Sin Dragane Mirković zgodan je i vrlo privčan mladić

U moju kuću da uđe? Dragana Mirković OŠTRO o devojci svog sina, snaja UPLAKANA (FOTO)

Kada je svoju prvu fotografiju objavio na društvenim mrežama sin Dragane Mirković oduševio je domaću javnost, prevashodno svojim stavom, držanjem i izgledom. Nema ko nije komentarisao koliko je zgodan, a pripadnice lepšeg pola odmah su počele da se raspituju za njega, njegove hobije, zanimanja, a ni bankovni računi porodice Mirković-Bijelić nisu ostali zapostavljeni.

Pročitajte: Ovo je OSTAVILO PEČAT: Sin Dragane Mirković otkrio šta se dešavalo u njihovom domu dok je bio mali

Mirko Tabašević

 

Zahvaljujući toj vrsti istraživanja i mediji i javnost došli su do podataka koji dodatno naglašavaju vrednosti Marka Bijelića. Svi su, recimo, bili izuzetno fascinirani činjenicom da je čak dva fakulteta završio, da voli reli trke i sam u njima učestvuje, ali i da je muzički talenvotan na mamu. Svira klavijature, a pre par nedelja objavio je na "Instagramu" i prve tonove koje je skrojio.

Pročitajte: Ovome se nismo nadali! Sin Dragane Mirković U VEZI SA ANASTASIJOM, pogledajte fotke sa letovanja

Instagram

 

Pametan, školovan, sposoban, samostalan samo su neke od osobina koje sin Dragane Mirković ponosno nosi zbog čega se devojke otimaju oko njega, a po svemu sudeći nijednoj još uvek nije pošlo za rukom da osvoji njegovo srce ili možda i jeste ali Marko to vešto krije, čak i od roditelja.

Pročitajte: Nije za one sa slabim srcem: Sin Dragane Mirković pokazao zgodno telo, zbog ovoga je jedan od najpoželjnijih muškaraca (foto)

Instagram

 

Da Dragana o emotivnom životu sina nije mnogo obaveštena govori njen odgovor dat u intervjuu za Svet, gde je jasno izrazila stav o tome kako će reagovati ako joj sin u kuću dovede starletu.

- Smatram da su mi deca zrela, imaju šesto čulo na mene, dovoljno su inteligentna, pa ne mislim da može bilo ko da ih obrlati. A, na kraju krajeva, ne bih bila srećna i presrećna, ali ako se pokaže kao dobra osoba koja voli moje dete, biće dočekana kao da dolazi sa nekog dvora -  kazala je Dragana.

Komentari (0)

Loading