Celebrity News

Ovo je OSTAVILO PEČAT: Sin Dragane Mirković otkrio šta se dešavalo u njihovom domu dok je bio mali

Sin Dragane Mirković stalno iznenađuje javnost

Ovo je OSTAVILO PEČAT: Sin Dragane Mirković otkrio šta se dešavalo u njihovom domu dok je bio mali

Pre nešto više od godinu dana sin Dragane Mirković, otvorio je nalog na "Instagramu", čime je zaintrigirao medije i javnost. Zgodni naslednik pevačice koji nosi ime Marko i preziva se Bijelić profil je iskoristio u promociju sopstvenih kompozicija, ali ubrzo,kako to uglavnom biva, "zarazio se" komunikacijom sa pratiocima te je sve češće počeo da postavlja dragčije objave.

Pročitajte: Bivša kuvarica iz vile Dragane Mirković progovorila: Vreme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju, nisam verovala ŠTA SVE RADE

Instagram

 

Uprkos tome što ga je poput sestre Manuele Bijelić domaća javnost mnogo puta napadala i pisala o njemu neistine, Marko je za razliku od nje koja je profil obrisala, odlučio da ostane dosledan, jak i ne dozvoli da ga spekulacije pomere. Ne samo da se nije udaljio od društvenih mreža, već ih je iskosristio da se zbliži sa onima koji ga vole i prate.

Pročitajte: Baš se opustila na odmoru: Pojavila se jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu, zašto ona ovo krije?

Instagram

 

Nedavno je čak organizovao anketu, gde su ljudi mogli da mu postave bilo koje pitanje, a jedno u moru interesantnih posebno se istaklo. Naime, sin Dragane Mirković trebalo je da odgovori znaju li i on i njegova sestra tečno srpski jezik, na šta je odgovorio postavivši srpsku zastavu preko ekrana uz reči.

- Da, srpski smo naučili pre nemačkog.

Pročitajte: Ova beba danas je zavodnik koji živi u dvorcu, njegovu majku nacija obožava dok sa ocem nikada ne priča na srpskom (foto)

Instagram

 

Sin Dragane Mirković izuzetno je zgodan, a nadasve kulturan, lepo vaspitan i obrazovan mladić kojeg su evidentno roditelji naučili da voli to odakle potiče i ne zaboravlja korene.

 

 

Komentari (0)

Loading