Celebrity News

Ćutala sam, ali NISAM BILA SLEPA! Sloboda konačno progovorila i REKLA KRAJ, svi joj pružaju podršku (FOTO)

Objava Slobode MIćalović izazvala je reči podrške

Ćutala sam, ali NISAM BILA SLEPA! Sloboda konačno progovorila i REKLA KRAJ, svi joj pružaju podršku (FOTO)

Glumica koja iza sebe ima bogatu i uspešnu karijeru, kao i brojne uloge koje su je proslavile, izaziva veliku pažnju javnosti, pa se pored profesije, mediji i fanovi neminovno interesuju i za njenu privatnost u koju s vremena na vreme imamo prilike da zavirimo putem društvenih mreža. Kao veoma aktivna na "Instagramu", glumica nas neretko obraduje raznovrsnim postovima koji gotovo uvek izazovu lavinu komentara, što je slučaj i kada je najnovija objava Slobode Mićalović u pitanju.

Često tajanstvena, Sloboda je i ovog puta objavila citat kojim je očito nekom nešto želela da poruči:

Pročitajte: Ne želim da mi se vratiš - Sloboda konačno progovorila, njeno saopštenje šokiralo porodicu i prijatelje (FOTO)

Instagram

 

- Bila sam tiha, ali nisam bila slepa - glasile su reči uz crno-belu fotografiju, a pored brojnih reči podrške, mnogi su komentarisali da je ova objava Slobode Mićalović dvosmislena, u isti mah pitajući se šta to kod glumice ne štima.

Pretpostavke se nižu, i svako ima svoju verziju priče, a na šta je tačno ona mislila kada se u ovim rečima pronašla, zasigurno će ostati njena mala tajna koju neće sa svima podeliti na tacni.

Komentari (0)

Loading