Celebrity News

Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Fotografija Slobode Mićalović rastopila je mnoga srca

Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Fotografija Slobode Mićalović iz detinjstva koju je objavila na svom "Instagram" profilu izazvala je nežne emocije njenih pratioca, a za to postoji i veliki povod.

Naime, jedna od najlepših žena našeg glumišta proslavila je svoj 41. rođendan koji je obeležila brojnim fotografijama i video snimcima poželevši sebi iskrene želje. 

Pročitajte: Letnja haljina Slobode MIćalović za šetnju plažom će vas raspametiti - Jedan SKUPOCENI DETALJ posebno privlači pažnju (FOTO)

 

- Kada zatvorim oči i ugasim plamen svećica što trepere na torti, poželim samo da manje brinem, a da više pustim. I da manje mislim, a više osećam: more, kišu, vetar, mir, trenutak, vino, ruke, ljubav... Život - podelila je Sloboda svoje misli i osećanja, a pažnju je privukao i snimak koji počinje širokim osmehom razdragane devetogodišnje devojčice koja krupnim koracima korača ka daskama koje život znače, te prikazuje njena brojna glumačka ostvarenja tokom bogate karijere.

Pročitajte: Ludo letovanje Slobode i Vojina - Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

 

Čestitke povodom ovog bitnog datuma samo su se nizale na Slobodinom profilu, mnogobrojni prijatelji i kolege poželeli su joj najlepše želje, a ona koja se izdvojila i sigurni smo jedna je od Slobodinih najdražih jeste od njene mlađe sestre Dragane koja takođe nije krila emocije.

Pročitajte: Nažalost, razlike su NEPREMOSTIVE! Sloboda donela odluku o Vojinu, svi se zaledili od njenih reči

- Znaš da te čuvam zauvek! Volim te najviše na svetu celom! Srećna nam bila - napisala je Gaga uz fotografiju sa sestrom.

Inače, glumac Vojin Ćetković sa kojim Sloboda ima ćerkice Veru i Milu, stariji je od glumice deset godina, a rođendan proslavlja samo dan kasnije, te ne sumnjamo da će u porodičnom domu biti upriličeno veliko slavlje.

Komentari (0)

Loading