Celebrity News

Aca Ilić i Bilja Jevtić liju suze radosnice, sin ih obradovao prelepim vestima: Ivan je malo požurio, ali sreći se u zube ne gleda (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića usrećio roditelje

Aca Ilić i Bilja Jevtić liju suze radosnice, sin ih obradovao prelepim vestima:  Ivan je malo požurio, ali sreći se u zube ne gleda (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića najveći je ponos estradnog para, koji se u ulozi roditelja ostvario nakon 12 godina braka. Uprkos tome što su naslednika dobili kasno pevač i pevačica nisu ga razmazili, naprotiv naučili su ga da ceni prave vrednosti, poštuje starije, ima razumevanja, pa i to da je diploma fakulteta zlata vredna.

Pročitajte: Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Luka Šarac

 

U skladu sa tim Ivan Ilić krenuo je ispravnim putem, studira Prava i na korak je do mastera. U skladnoj je vezi, omiljen je među društvom, vrlo ispravno razmišlja, a porodični dom njegovo je skrovište od svih problema i izazova. U zagraljaju roditelja uprkos, tome što je već odrastao muškarac, sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pronalazi najbolju utehu, dok on lično koristi svaku priliku da njima izmami osmeh na lice.

Pročitajte: Prvo fakultet, pa ženidba! Bilja i Aca van sebe od sreće, sin jedinac saopštio najlepše vesti FOTO

Instagram

 

Umesto okružen prijateljima Ivan je 23. rođendan, tačnije ponoć dočekao sa roditeljima uz tortu, svećice i tradicionalnu rođendansku pesmicu, čime ih je vrlo obradovao:

- Počećemo sa tradicionalnom slikom pa ko hoće da čestita nek izvoli - napisao je Biljin i Acin naslednik, kojem su sutradan na tačan datum rođenja pristigle čestitke i brojnih prijatelja i naravno devojke.

Komentari (0)

Loading