Celebrity News

Nedugo posle 76. rođendana: Stižu loše vesti o zdravlju Radeta Šerbedžije, Lenka mu je najveća podrška

Zdravlje Radeta Šerbedžije bilo je ugroženo

Nedugo posle 76. rođendana: Stižu loše vesti o zdravlju Radeta Šerbedžije, Lenka mu je najveća podrška

Televizija K1

Iako je zagazio u osmu deceniju života i lagano se primiče devetoj, glumac Rade Šerbedžija odlično se drži. Vrlo je još uvek aktivan u filmskoj industriji, u pozorištu takođe ne pravi izuzetke ni pauze, priređuje koncerte, bavi se i sportom, dok istovremeno ne preskače porodične zanimljivosti koje mu ćerke i unuci nameću. Uživa Rade u svakom segmentu života, možda čak i više nego kada je sa 25 godina bio u punoj snazi, na svu sreću zdravlje mu to dozvoljava. Zdravlje Radeta Šerbedžije uprkos velikom životnom stažu, iskustvima i izazovima za svaku je pohvalu. Glumac sve čini kako bi mladalačku poletnost i energiju sačuvao, za šta je najzaslužnija njegova supruga Lenka Udovički, koja vodi računa o njegovoj ishrani, pa i stanju duha. Istina, s godinama Šerbedžija lagano posustaje, ali ne zbog krštenice, već zbog povreda koje su ostavile posledice po njegovo telo.

Pročitajte: "Najgori sam otac na svetu": Evo zašto je Rade Šerbedžija ovo izjavio ali i zašto ipak morate da poslušate ove njegove savete o roditeljstvu

Profimedia

Davnih dana, u mladosti dogodila se jedna, vrlo opasna zbog čega je zdravlje Radeta Šerbedžije bilo upitno. U intervjuu za srpske medije pred najnoviji koncert on se baš prisetio jedne.

- Život je naš kratak i brzo prođe i ne okreneš se a već uhvatiš neku starost. Zato ja ne želim da pristanem na to. Želim zadržati vreme pod mojom kontrolom, onako kako ga osećam. Ne verujem da ću kao moj otac živeti 104 godine, ali sve dok živim želim biti aktivan. Ne radi se samo o glumi. U svemu još želim da učestvujem, iako me sve sprečava u tome. Imam bol u krstima i desnom ramenu kao posledicu povrede vrata pri padu u Tihom okeanu kad me jedan talas zabio na dno glavom, bio sam na dasci. Jedva sam ostao živ. Ali ne dam se, ne priznajem bol, mada me boli celo telo - izjavio je Rade i svima jasno poručio da nije još za penziju, ta  da ćemo se njegovih projekata tek nagledati i naslušati.

Pročitajte: Rade Šerbedžija zasuo komplimentima Jelenu Karleušu: „Šarmirala me je svojom pameću, inteligencijom, šašavošću“

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading