Celebrity News

Šokantne fotografije: Čarls je prevaren, Hari nije njegov sin? Pogledajte koliko princ liči na Dajaninog ljubavnika instruktora jahanja

Odnos kralja Čarlsa i princa Harija dobio je novi epilog

Šokantne fotografije: Čarls je prevaren, Hari nije njegov sin? Pogledajte koliko princ liči na Dajaninog ljubavnika instruktora jahanja

Nesuglasice u britanskoj kraljevskoj porodici godinama intrigiraju javnost, a nakon nedavne smrti i sahrane kraljice Elizabete odnos kralja Čarlsa i princa Harija ponovo je u žiži interesovanja, a teorija zavere kako mlađi sin princeze Dajane, Hari nije sin novog kralja Čarlsa ponovo je aktuelna te se nižu pretpostavke da je između ostalog i zbog toga došlo do razdora na kraljevskom dvoru.

Zagovornici ove teorije uvereni su da je otac princa Harija osoba koja je bila veoma bliska princezi Dajani, a to je zapravo Džejms Hjuit, konjički oficir koji je upravo na princezin zahtev postao njen instruktor jahanja.

Pročitajte: Oni su NELJUDI - Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

 

 

Crvena kosa samog Harija i njegov šarm, koji nije bio svojstven Vindzorsima, dali su razloga da se misli da njegov otac nije Čarls, a kao dokaz, predstavljene su fotografije koje prikazuju crvenokosog Hjuita na kojeg Hari neverovatno podseća.

Pročitajte: SUROVO - Odluka Megan Markl posle smrti Elizabete govori šta je zaista mislila o njoj

 

 

Da je Dajana pet godina imala aferu sa Hjuitom priznala je i sama u intervjuu na BBC televiziji 1995. godine. kada se sa sinom kraljice Elizabete već razišla, ali službeni razvod još nije bio formalizovan. Zvanično se veruje da je Dajana upoznala Hjuita 1986. godine na zabavi koju je organizovala supruga jednog od visokopozicioniranih službenika kada je Hari već bio rođen.

Bilo kako bilo, Hjuit i Dajana bili su jako zaljubljeni i navodno su maštali o tome da život provedu zajedno. Ipak, par je raskinuo zbog strašnog pritiska medija, a u jednom od intervjua 2002. godine Hjuit je negirao tvrdnje da je on Harijev otac.

- Crvena kosa jeste slična mojoj, ali moram jednom za svagda da kažem da nisam Harijev otac. On je bio mali kada sam upoznao Dajanu.

Pročitajte: Princ Džordž i princeza Šarlot na sahrani svoje prabake kraljice Elizabete! Da li je kraljevska tradicija prekinuta? (FOTO)

 

 

Sa druge strane, mnogi tvrde kako je princ Hari kopija svog dede, princa Filipa i ako se uporede Filipove slike iz mladosti sa Harijevim sadašnjimm, zaista se vidi njihova neverovatna sličnost.

Komentari (3)

Loading
Ilongo

15:07 23.09.2022

To nije nova vest, to se odavno zna i zna i sam Carls, ali je prihvatio Harija da ne bi izbio skandal. Uvek se prikriva da je Dajana imala preko sedam ljubavnika, pre nego sto je Carls odlucio da se vrati Kamili nakon sto je njoj umro muz. Tako da je Dajana ta koja je bila preljubnica u braku, a ne Carls i on je, eto, cak i prihvatio njeno dete sa Hjuitom kao svoje, cak je poznato da je ranije bio blizi s Harijem nego s Vilijamom kojeg je Dajana odgajila tako da tatu gleda kao na konkurenciju. Juce su izasle i tvrdnje da su princ Endru, Fergi i Dajana svojevremeno kovali zaveru da zbace Carlsa sa mesta prestolonaslednika i na njega postave Vilijama uz Endrua kao moguceg regenta u slucaju kraljicine smrti, ali ga je kraljica najurila iz odaje kada je cula sta joj trazi. Nakon toga su strahovito zahladili odnosi izmedju Endrua i Carlsa, te ce Endru verovatno biti potpuno udaljen iz porodice sada kada je Carls kralj.

Сремац

16:53 23.09.2022

Истина ће тек да се чује. Принц Хари личи на Ђуру пекара из Гардиноваца, има исте ципеле као Ђура и вероватно му је он отац.

Рашо

08:41 24.09.2022

Шта и да јесте? Краљевске с и друге породице "плаве крви" су потпуно свесно освежавали генетски ослабљену лозу склапајући бракове са онима који не припадају тој класи или рађајући децу са таквима. Дајану је управо из тог разлога и оженио Чарлс. Не би било чудно и да је Хари рођен са том намером.