Celebrity News

Popović posumnjao u ljubav Suzane Jovanović: Poljupci je odali, morala je sve da mu prizna (FOTO)

Bračna kriza Saše Popovića i Suzane Jovanović aktuelna je tema medija

Popović posumnjao u ljubav Suzane Jovanović: Poljupci je odali, morala je sve da mu prizna (FOTO)

Ata Images

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović jedan je od najskladnijih na estradi. Često se poznati supružnici susreću sa pitanjem kako im polazi za rukom da tri decenije žive u miru, a oboje, najčešće uglas, odgovaraju da je za njihovu oazu najzaslužnija na prvom mestu velika ljubav, zatim privrženost, poverenje, a naposletku i podrška. Nije tajna da se Suzana davnih dana odrekla svoje pevačke karijere ne bi li stala iza Saše i pomogla mu da postane vlasnik jedne od najvećih muzičkih korporacija na Balkanu. Takođe se mnogo puta moglo čuti da Saša voli Suzani da udovolji, te joj je tako omogućio divan krov nad glavom na Bežanijskoj kosi, sa ćak tri nivoa i spoljašnjim bazenom, kućnu pomoćnicu koja umesto nje kuva i čisti, a pre izvesnog vremena na insistiranje Jovanovićeve Popović je kupio i kuću u Opatiji. Sloga i mir osnovni su temelji zajednice direktora Granda i njegove izabranice, a nije tajna da se i pokoja razmirica kod njih podvuče. U tom smislu oni se ne razlikuju mnogo od drugih zaljubljenih parova, a šta se dešava kada "bračna kriza" Saše Popovića i Suzane Jovanović nastupi otkrila je estradna umetnica:

Pročitajte: Suzanine suze: Saša Popović je njenom sinu Danijelu DAO SVE, a on mu OVAKO VRAĆA (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Znam da ako ujutru krenemo s lepim rečima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima, biće nam lepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: "Sule, šta se s tobom dešava? Je l' ti mene voliš ili ne?" Znači nema štednje. Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode - izjavila je Suzana, koja je Popovića i svoje naslednike Aleksandru i Danijela, sina iz prvog braka, stavila ispred sebe. Na prvom su joj mestu, pa tek onda nastupaju njene želje.

Pročitajte: Bivše najbolje drugarice: Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve (foto)

 

Privatna arhiva

 

 

Bračna kriza Saše Popovića i Suzane Jovanović kako dođe, tako i prođe bez mnogo pompe. Neko bi rekao da su se Suzana tako mirna i Saša vrlo temperamentan jednostavno pronašli, da su srodne duše, ipak tajna u skladu svakog braka je u puno rada na istom, što je takođe pevačica potvrdila. Istovremeno se složila da proverenog recepta nema.

 

Komentari (0)

Loading