Celebrity News

Preslatki tinejdžeri: Maja Nikolić prvi put na crvenom tepihu sa decom, procenite na koga liče naslednici (FOTO)

Deca Maje Nikolić največe su bogatsvo voditeljke

Preslatki tinejdžeri: Maja Nikolić prvi put na crvenom tepihu sa decom, procenite na koga liče naslednici (FOTO)

Sve češće poslednjih par godina deca Maje Nikolić u fokusu su medija. Voditeljkini naslednici zanimljivi su javnosti najpre zbog nje same i odgovora na pitanje kako usklađuje majčinstvo i novinarstvo, zatim zbog njihovih zasebnih uspeha u školi i rekreativno, čime Maja voli da se pohvali na društvenim mrežama, pa i zbog toga što su sve troje Tea, Tija i Darko preslikani ona.

Pročitajte: Mili moj, koliko sam samo srećna! Maja Nikolić objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, svesna je da OVO ni muž nije očekivao! (FOTO)

Boško Karanović

 

U to koliko voditeljkini mezimci liče na nju mogli smo se uveriti mnogo puta pa i sinoć na pemijeri film "Vera". Maja je, elem, crvenim tepihom prvi put prošetala bez supruga Aleksandra Nikolića, a ruku pod ruku sa sinom i mlađom ćerkom koji su joj, budući da su joj i karakterno dosta slični, bili jednako dobro društvo. Filmsko veče mama i naslednici proverili su uz kokice i film, a njihova lica po izlasku iz sale svedoče tome koliko su se divno proveli i da će pomenuta noć biti jedna od onih koje će se u krugu porodice prepričavati. 

Pročitajte: Bioskop i kokice: Porodica Maje Nikolić u izlasku, sin preslikan otac, ćerka kao med (foto)

Boško Karanović

 

Deca Maje Nikolić, zasigurno će od sada biti voditeljkini omiljeni pratioci na premijere i promocije. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading