Celebrity News

NOVI DEČKO Sanje Marinković čini je najsrećnijom na svetu: Pravi je gospodin, evo ko joj je vratio osmeh na lice

Novi dečko Sanje Marinković ponovo je u vrhu medijskog interesovanja

NOVI DEČKO Sanje Marinković čini je najsrećnijom na svetu: Pravi je gospodin, evo ko joj je vratio osmeh na lice

Čak i kada je bila udata Sanja Marinković izbegavala je da govori o svom emotivnom životu. Uglavnom kroz njeno poistovrećivanje sa gostima u okviru emisije, a na temu ljubavi, moglo se ponešto saznati, i dalje vrlo malo i nedovoljno. Nikada Sanja nije tajila da želi princa na belom konju, koji će da je voli i sa šminkom i bez nje, koji će njen uspeh umeti da ceni i sa njim se izbori, bude joj najveća podrška i bezuslovna ljubav. Nakon što je odlućila da se od Aleksandra Uhrina rastane, svima je bilo jasno da je voditeljki sve pomenuto u braku nedostajalo, a uprkos želji da bude voljena dugo posle razvoda ona je ostala sama, što se po svemu sudeći pre izvesnog vremena promenilo. Novi dečko Sanje Marinković sasvim slučajno našao se u centru razgovora nje i njenih gostiju u emisji "Magazin IN", te je tako šira javnost dobila podatak da ona više nije solo.

Pročitajte: Najbolji drug mu je Anastasijin dečko, a veza sa OVOM poznatom lepoticom se završila skandalom! Evo ko je dečko Sanje Marinković

Instagram

 

Potpuno nenadano prilikom razgovora o vezama i partnerima Sanjin kolega Milan Milošević dotakao se njenog izabranika, nakon čega je voditeljka pocrvenela pa priznala.

- Ubeđen sam da imaš dečka, sijaš! I prošle godine sam ti to rekao i bio sam u pravu – naveo je voditelj, a Sanja nije demantovala.  

Pročitajte: PRVI DEČKO POSLE RAZVODA: Sanja Marinković pokazala novog IMUĆNOG frajera (FOTO)

Instagram

 

Nije još uvek otkriveno ko je i kako izgleda novi dečko Sanje Marinković, ali činjenica da postoji dovoljno je zanimljiva publici, koja voditeljku svake subote gleda dok bistri ljubavne teme i raspravlja sa gostima na temu kako priči, čime osvajati, šta je recept za sklad i slično.

Pročitajte: Sve je uspela da sakrije! Ljubav Sanje Marinković desila se iznenada: Zaljubljujem se u način na koji me gleda

 

 

Spekuliše se da će upravo tajanstveni muškarac biti prva osoba koja će od Sanje u ponoć 31. decembra dobiti poljubac, a nagađa se i da će par za tu priliku otputovati na egzotičnu destinaciju.

Komentari (1)

Loading
Veljko

10:14 16.12.2022

Dragi moji svi znamo da je Sanja bila zarobljena u braku. Nije mogla da se pomiri sa tim da su sve njene Drugarice razvedene i da se provode a ona u braku. Tako da je shvatila da treba da se razvede i da se vise ne udaje dok ne protera kera. Priključila se hordi raspuštenica i bludnica koje su pri kraju mladosti.