Celebrity News

Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

Brak Zdravka Čolića jedan je od onih kakav bi svi voleli da imaju

Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

Dugi niz godina brak Zdravka Čolića ostao je iza zatvorenih vrata muzičara i njegove izabranice Aleksandre, sa kojom on ima dve ćerke Laru i Unu. Koliko god su se novinari trudili da od pevača uzvuku neki komentar na temu ljubavi, nisu u tome uspevali jer je Čola decidno odlučio da u javnost ne iznosti detalje iz privatnog života. Karijeru je gradio isključivo na svojim pesmama, od kojih su gotovo sve hitovi, dobro poznati publici širom regiona. Kada Čola organizuje nastupe u Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zagrebu ili pak za naše ljude širom sveta hale su prepune, uvek se traži karta više a svi uglas tada sa muzičarem pevaju "Ti si mi u krvi", "Pusti pusti modu", "Mjerkam te, mjerkam".... Pre tri godine Čolić je održao čak 6 uzastopnih koncerata u Štark Areni, čime je postigao rekord i potvrdio činjenicu da ga publika gotovo bezuslovno voli.

Pročitajte: 16 godina smo PROVELI ZAJEDNO u vreme njegovog braka: Šokantna ispovest misteriozne Tamare Marković, zajedničke fotke sa Čolom sve govore

Story arhiva

 

Činilo se tada, pa i dana je tako, da više ništa popularnost Balkanskog umetnika i ljubav publike prema njemu ne može ukaljati, što je, veruje se, jedan od razloga Čoline promene u odnosu prema medijima. Naime, on je nedavno pristao da da emotivniji i otvoreniji intervju u kom je, na iznenađenje svih, otkrio malo poznate detalje iz prošlosti. Prisetio se upoznavanja sa suprugom, zabavljanja sa njom, pa čak i venčanja. Jedan podatak, tiče se Zdravkovog tasta i tašte, posebno je privukao pažnju javnosti.

- Bila je to simpatija na prvi pogled i to ti se u životu dogodi tri-četiri puta da ti se neko svidi  i da želiš biti s njim, ali nije loše kad se ljudi dugo zabavljaju, jer tada se pojavi nešto drugo, briga o nekom. Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo bome 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo biti ili ne biti. Nije lako udati ćerku za estradnog umetnika za kojeg se svašta pričalo i priča se - izjavio je pevač.

Pročitajte: Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra izgledali na VENČANJU

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Brak Zdravka Čolića nakon ovog intervjua muzičara dobio je potpuno drugačiju dimenziju u očima javnosti, zbog čega je Čola dodatno potvrdio da je čovek iz naroda i neko ko se s razlogom voli. 

Komentari (0)

Loading