Celebrity News

Prizor koji se ne viđa svaki dan: Nervozni Ivan Ivanović na štakama sa bebom i ženom Anjom na ulici, evo šta ga je izbacilo iz takta

Objava Ivana Ivanovića izazvala je opštu polemiku

Prizor koji se ne viđa svaki dan: Nervozni Ivan Ivanović na štakama sa bebom i ženom Anjom na ulici, evo šta ga je izbacilo iz takta

Pored svoje duhovitosti i neospornog šarma, navikli smo već od mnogima omiljenog voditelja da o svakom i svemu iznosi svoje stavove bez zadrške, te ne čudi činjenica da kad god se na neku temu oglasi, on izazove izuzetnu pažnju u javnosti. Tako je bilo i ovog puta, te je objava Ivana Ivanovića izazvala lavinu reakcija što i nije neko čudo kada su njegove društvene mreže u pitanju.

Naime, autor i voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" izneo je svoje impresije povodom jedne situacije u kojoj se našao i time izazvao opštu polemiku tviteraša.

- Treći dan ne uspevamo da pređemo ulicu na pešačkom,dok prvo ne prođu automobili. Stojimo na zebri, žena,ja na štakama, beba u kolicima i čekamo da nam se neki vozač smiluje i pusti nas da pređemo - napisao je Ivan i u svom stilu dodao:

 

 

- Koji nivo jada i nesposobnosti je potreban u BG, da bi nas propustili na pešačkom? - oglasio se voditelj izrevoltiran činjenicom da vozači ne poštuju pešačke prelaze i na svoj način pokušao da apeluje na iste, kako na ulicama ne bi dolazilo do tragičnih ishoda.

 

 

Komentari (0)

Loading