Celebrity News

Tata, VREME JE: Sin Jovana Memedovića obradovao oca NAJLEPŠIM VESTIMA, pogledajte samo snajku kako blista (FOTO)

Sin Jovana Memedovića ponovo je u žiži interesovanja

Tata, VREME JE: Sin Jovana Memedovića obradovao oca NAJLEPŠIM VESTIMA, pogledajte samo snajku kako blista (FOTO)

Instagram

Uroš Memedović ponovo je interesantan medijima, a sve iz jednog razloga. Naime, sin Jovana Memedovića pronašao je devojku, koja mu je potpuno okupirala srce, te iako kratko sa njom odlučio je da je upozna sa roditeljima, najpre ponositim ocem. U to ime, budući da Jovan godinama živi u vikendici na Tari, izgrađenoj po njegovom jedinstvenom projektu Uroš, njegova izabranica i sestra Maša zaputili su se tamo.

Pročitajte: Vreme je za VELIKI DAN: Ćerka Jovana Memedovića na devojačkoj večeri, pogledajte samo tu sreću i tu haljinu (FOTO)

Instagram

 

Blizak susret buduće snaje i svekra zabeležen je fotoaparatom, a da mu se sinovljeva devojka dopada govori to što je sliku Memedović odmah objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Mašo, ćero, zašto si to učinila: Telo ćerke Jovana Memedovića više nije isto, fotografija otkrila veliku promenu! Tati slomljeno srce

Instagram

 

Navodno on je zadovoljan što je njegov naslednik, posle velike traume zbog tuče koju je preživeo od strane navijača Partizana, pronašao nekoga ko ga razume, voli i ko će uvek za njega biti tu. Drago mu je da su oba njegova umela da prepoznaju ljubav i što se isključivo osećanjima vode, što je uvek dobitna kombinacija.

Pročitajte: Sasvim prirodno, bez odeće: Jovan Memedović uslikan kako se tušira, dame, duboko udahnite! (foto)

Instagram

 

Sin Jovana Memedovića odabrao je divnu devojku za svoju emotivnu partnerku i ponosi se time.

Komentari (0)

Loading