Celebrity News

Verice, šta si drugo očekivala? Veljko Kuzmančević uslikan kako se mazi sa popularnom pevačicom, fotografija će vas šokirati

Razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića nešto je o čemu se stalno nagađa

Verice, šta si drugo očekivala? Veljko Kuzmančević uslikan kako se mazi sa popularnom pevačicom, fotografija će vas šokirati

Petar Đorđević

Da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića izvestan priča se po gradskim kuloraima od prvog dana zajedničkog života supružnika. Mnogima je neshvatljiva razlika u godinama između kreatorke i kompozitora zbog čega im stalno prognoziraju kraj. Na sreću venčanog para, koji naredne godine obeležava desetu godišnjicu od venčanja, do razlaza još nije došlo, a hoće li supružnici sklad zadržati i nakon najnovijeg Veljkovog videa sa pevačicom u bazenu novo je pitanje koje javnost postavlja.

Pročitajte: Kratka haljina Verice Rakočević samo za najhrabrije dame: Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

 

 

Kompozitor je, naime, se pratiocima na "Instagramu" podelio snimak brčkanja u bazenu sa  Leontionom Vukomanović. Zadovoljno se smeška dok ga ona drži u rukama i njiše. Oboma je osmeh na licu, a tu je i komentar:

- Leontinin zagrljaj topliji od termalne vode - napisao je kantautor u okviru videa, zbog čega su čak i oni koji su verovali u njegovu i dizajnerkinu ljubav posumnjali da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića moguć.

Pročitajte: Salonac u centru grada menjala je za život na planini: U ovom luksuzu je nekada živela Verica Rakočević FOTO

 

 

Verica i Veljko kompatibilni su u svakom pogledu. Beskrajno se vole i dopunjavaju, obožavaju da putuju, istražuju prirodu, kampuju a njihova oaza na Avali na kojoj oboje studiozno rade najbolje oslikava njihov zajednički život, prepun ljubavi i podrške. Da li će zaista ovaj mali Veljkov gest, više pošalica, uticati na njihov odnos vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading