Moda

Kratka haljina Verice Rakočević samo za najhrabrije dame: Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

Tajna dobrog izgleda Verice Rakočević dugo je skrivana

Kratka haljina Verice Rakočević samo za najhrabrije dame: Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

Godinama unazad svi su radoznali da saznaju koja je to tajna dobrog izgleda Verice Rakočević. Dizajnerka koja kroz par meseci puni 75. godina kada je reč o nezi lica poslužila se estetskim intervencijama i to nije krila, ipak kada je u pitanju odlična figura i izvajano telo tu je ostala nema. Nikada nije želela da otkriva svoje male trikove kojima se služi kako bi ostala vitalna, zdrava, pa i kako bi sačuvala svoju mladalačku liniju.

Pročitajte: Potres u braku Verice i Veljka: Niko ne može da joj vrati povređeno dostojanstvo

 

 

U nekoliko navrata isticala je, doduše, da vodi strogo računa o ishrani i da svakoga dana pomalo vežba, ali sve se na tome završavalo. Javnost je ostala uskraćena za to koje su to namirnice koje ona koristi, šta izbegava, pa i kako izgleda njen trening, koji navodno ima kod kuće.

Pročitajte: Unuk Verice Rakočević na reviju doveo devojku! Evo ko je ona i šta baka misli o njegovom izboru (FOTO)

 

 

Sve što su fanovi Veričinog rada za sve ove godine mogli od nje čuti je da ima dobru volju i da je istrajna, istovremeno njena izvajana figura i zategnute noge svedoci su toga da je na pravom putu. Budući da je ljubitelj širokih stvari, farmerki, trenerki, tunika, svega nekoliko puta šira javnost mogla se uveriti u da Verica zaista odlično izgleda.

Pročitajte: Verica OSTAVILA Veljka! Kreatorka se oglasila na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Jednom ju je suprug Veljko Kuzmančević fotografisao na plaži i to objavio na društvenim mrežama, za drugi put je zaslužna ona sama. Za jednu priliku Verica se doterala, pa ispozirala. Haljina iznad kolena otkrila je njene mišićave, zategnute noge na kojima joj mnogo mlađe dame mogu pozavideti.

Pročitajte: Salonac u centru grada menjala je za život na planini: U ovom luksuzu je nekada živela Verica Rakočević FOTO

 

 

Tajna dobrog izgleda Verice Rakočević i takozvane "večite mladosti" po svemu sudeći ostaće do daljnjeg skrivena, a mi imamo samo reči pohvale za kreatorku i njenu snagu volje.

Komentari (1)

Loading