Celebrity News

Ova POZNATA PEVAČICA je bila velika ljubav Laće Radulovića: Pogledajte jedine zajedničke fotografije

Ljubav Milana Radulovića Laće bila je ona

Ova POZNATA PEVAČICA je bila velika ljubav Laće Radulovića: Pogledajte jedine zajedničke fotografije

Nije se preterano u javnosti isticao niti je hitao na javne događaje mlađi sin Marine Tucaković  i Aleksandra Radulovića Fute koji je tragično preminuo danas u 36. godini života i u crno zavio domaću javnost kao i prijatelje i saradnike, ali i poštovaoce njegove obožavane majke i takođe poznatog oca. Kao aktivni tviteraš na njegovom nalogu imali smo prilike da zavirimo u privatnost tek onoliko koliko bi nam dopustio i svesno otkrio i pokazao, a ono što je manje poznato u javnosti jeste da je ljubav Milana Radulovića Laće bila jedna poznata dama.

Naime, pevačica Teodora Baković svoju prvu pesmu snimila je 2010. godine, a širu javnost zainteresovala je dve godine kasnije kada se saznalo da je u ljubavnoj vezi sa Laćom. Momak koji je Teodorino srce tada osvojio neospornim šarmom i harizmom, o ovoj romansi tada otvoreno je govorio, a ni ona emocije nije krila:

Pročitajte: Laća i Marina se nikad nisu oporavili od njegove smrti - Ovo je Laćin stariji brat koji je skončao na sličan način (FOTO)

Vladimir Šporčić

 
 

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i tako smo stupili u kontakt - rekla je pevačica pre desetak godina objašnjavajući da im se veza dogodila spontano, a kako je Laća u tom periodu često bio na relaciji Beograd-Pariz bio je rešen da odoli svim izazovima i vezu na daljinu sa Teodorom sačuva.

Pročitajte: Javnost u neverici - Oglasio se Aleksandar Radulović Futa povodom tragične smrti sina i izneo šokantne detalje

Vladimir Šporčić

 

Teodora je svojom spontanošću tada uspela da se uvuče pod kožu i njegovoj mami Marini, a imajući u vidu da mu je nesebičnu podršku i utehu pružala nakon smrti  starijeg brata Miloša, ne čudi činjenica da je pevačica potpuno osvojila njegovo srce. Velika ljubav Milana Radulovića Laće tvrdila je tada da još uvek nema ljubavnog iskustva i da je nevina, a Laća se kroz osmeh pohvalio kako joj je on "prvi u svakom smislu".

Pročitajte: Da ti srce stane - Ovo je Laćina poslednja poruka pre nego što je preminuo u Izraelu (FOTO)

Instagram printscreen

 

Ipak, i pored svega ljubavna romansa pokojnog Laće i Teodore nije dugo opstala, ona je nakon okončanja veze snimila još jednu pesmu, pa se povukla sa javne scene, a pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti i u međuvremenu dobila i sina i ćerku.

Komentari (0)

Loading