Celebrity News

Mašala! Čeda i Jelena OBJAVILI NAJLEPŠE VESTI! U dom Jovanovića STIŽE POJAČANJE: Političar na ivici suza (FOTO)

Sin Čede Jovanovića izaziva najlepše emocije

Mašala! Čeda i Jelena OBJAVILI NAJLEPŠE VESTI! U dom Jovanovića STIŽE POJAČANJE: Političar na ivici suza (FOTO)

Čedomir i Jelena Jovanović u skladnom su braku već gotovo dve pune decenije, venčali su se 2003. godine, a kao kruna ljubavi na svet je došlo čak četvoro dece neobičnih imena - Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf. Iako se u medijima često spekulisao o njihovom novodno turboletnom odnosu, pa je nedavno bilo priče i da je došlo do nekakvog fizičkog sukoba, oni su očito sve nesuglasice uspeli uspešno da prevaziđu. Da nakon bure uplove u mirne vode zasigurno je odluka koja je najviše radosti donela njihovoj deci, a sin Čede Jovanovića i njegove supruge posebno je doprineo idiličnoj atmosferi.

Pročitajte: RAZVOD - Posle prijave za nasilje, brak Čede Jovanovića više nema šanse! Ovo su svi detalji

Instagram

 

Naime, Mihajlo koji inače pohađa koledž u inostranstvu odlučio je da se u susret novogodišnjim i božićnim praznicima pridruži svojim najmilijima i u duhu prave porodične atmosfere sa njima provede predstojeći period.

Pročitajte: Potres u porodici - Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (FOTO)

Instagram

 

Ovome se posebno obradovao političar te je na "Instagramu" podelio zajedničku fotku na kojoj je sin Čede Jovanovića u toplom zagrljaju svog ponosnog oca, preplavljenog sreće i najlepših emocija.

- Ponovo zajedno - kratko je on napisao jer slika govori više od hiljadu reči.

Komentari (1)

Loading
Brajna Koy

20:05 21.12.2022

Cedica je na ivici suza samo kad neUspe nekog da prevari. Budala Pacov Prevara i Fuksa... e ko je ko u zutojKamarili....???