Celebrity News

Novogodišnja čarolija u domu Jelene Kostov! Prva fotografija oba deteta pored jelke će vas rasplakati

Dom Jelene Kostov odiše porodičnom toplinom

Novogodišnja čarolija u domu Jelene Kostov! Prva fotografija oba deteta pored jelke će vas rasplakati

Dom Jelene Kostov nedavno je postao bogatiji za još jednog člana, preslatku Milu koja je unela radost i novi smisao kako u pevačicin tako i život njenog supruga, a posebno sina Milije koji sestricu svim svojim malim srcem voli, ali i brižljivo pazi i čuva. Harmonična atmosfera povodom sve bližih novogodišnjih i božićnih praznica oseća se i u njihovom toplom kutku, a sve to je pevačica podelila na "Instagram" profilu. 

Iako svoju porodicu do sada nije prikazivala u javnosti, Jelena je odlučila da napravi izuzetak te je pozirala u prelepo dekorisanom ambijentu u zagrljaju svoja dva najveća blaga čime je izazvala nežne emocije brojnih pratilaca, prijatelja i kolega, a kako i ne bi kada je prizor kao iz bajke.

Pročitajte: Ovo više nije ta žena - Jelena Kostov uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled (FOTO)

 

 

 Sve o čemu sam maštala je u mom zagrljaju - napisala je u opisu fotografije na kojoj dom Jelene Kostov odiše pravom novogodišnjom čarolijom uz jelku, lampice, mašne i posebnu dekoraciju za koju se ponosna mama pažljivo pobrinula.

Komentari (0)

Loading