Celebrity News

Ovo više nije ta žena: Jelena Kostov uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled (FOTO)

Izgled Jelene Kostov izazvao salvu pohvala

Ovo više nije ta žena: Jelena Kostov uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled (FOTO)

Nakon medijske pauze koja je kao logičan sled nastupila nakon njene trudnoće, a zatim i porođaja, javnost je željno priželjkivala kada će se lepa pevačica pojaviti, prozboriti koju reč o svojim poslovnim planovima kao i privatnom životu, a ni izgled Jelene Kostov nije tema koja se u javnosti zaobilazi.

Da je konačno ugledamo imali smo prilike upravo sinoć, kada se pojavila na gala proslavi povodom prvog rođendana ćerke pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića, a svojom pojavom i savršenom linijom bez daha je ostavila sve prisutne.

Pročitajte: Ćerka Jelene Kostov na prvom zimovanju - Pogledajte nestvarne porodične fotografije, beba je već zvezda Instagrama

Ata Images

 

Pevačica je za ovu priliku ponela veoma atraktivnu crno-belu modnu kombinaciji. Haljinu izuzetno interesantnog kroja sa modernim rukavima i širokom kragnom, ona je upotpunila tankim crnim kaišem kojim je dodatno naglasila vitku figuru, pa pohvale za izgled Jelene Kostov samo tri meseca nakon drugog porođaja nisu izostale. Celu modnu priču uklopila je uz čizmice na visoku potpeticu i crnu torbicu kao neizbežni aksesoar, te ovim outfitom svakako nije mogla proći nezapaženo.

Pozirala je Jelena okupljenim novinarima, pa malenoj Katji poželela najlepše želje, a zatim priznala da joj je trenutno prioritet tromesečna ćerkica, te da je karijeru do daljnjeg ostavila po strani.

Pročitajte: Jelena Kostov pokazala modno izdanje tek rođene naslednice - Mala Mila je kao iz modnih magazina (FOTO)

Ata Images

 

- Malo sam se odvikla. I jesam i nisam se uželela pojavljivanja u javnosti, ono što imam u kući, taj mir nema cenu. S obzirom na to da znam kakva je to sreća kada imaš devojčicu i ja sam doživela to, samo joj želim da bude zdrava i da je čuva dragi Bog od svega što vreba napolju. Samo bih to poželela jer to je najvažnije - rekla je Jelena i dodala: 

- Ono što ja imam kući, to stvarno nema cenu, taj mir, zato se ja i ne pojavljujem, nisam izdavala nikakve pesme i nemam povoda. Mila ima 3 meseca, ja se ne vraćam u akciju skoro. Sa prvim detetom sam žurila da se što pre vratim na scenu, ali sada ne. Ne želim da propustim čarobne trenutke u odrastanju ćerke. Tek ću se vratiti u maju, junu - rekla je pevačica koja sa suprugom Miljanom ima i starijeg sina Miliju, te sada srećna i spokojna uživa u dragocenim trenucima koje provodi sa svojom porodicom.

Komentari (0)

Loading