Celebrity News

Ćerka Jelene Kostov na prvom zimovanju: Pogledajte nestvarne porodične fotografije, beba je već zvezda Instagrama

Ćerka Jelene Kostov beba je kakva se samo poželeti može

Ćerka Jelene Kostov na prvom zimovanju: Pogledajte nestvarne porodične fotografije, beba je već zvezda Instagrama

Čak i nakon drugog porođaja Jelena Kostov ostala je pri stavu da decu ne fotografiše za medije. Na slikama koje su se do sada pojavljivale na njenom "Instagram" profilu mogla se videti tek ručica ili nogica njenih naslednika sina Milije i tek rođene naslednice Mile, koja je po svemu sudeći divna beba. Zaključak da je ćerka Jelene Kostov dete za poželeti nametnuo se nakon saznanja da je pevačica mezimicu svega par meseci od rođenja povela na prvo zimovanje, što zasigurno ne bi bio slučaj da je zahtevna i traži konstantu pažnju. 

Pročitajte: Jelena Kostov pokazala modno izdanje tek rođene naslednice: Mala Mila je kao iz modnih magazina (FOTO)

Boško Karanović

 

Skladna četvoročlana porodica otputovala je na Goliju, gde estadna umetnica i njen suprug Miljan Vuković poseduju vikendicu. Par dana po njihovom dolasku počeo je da pada sneg što im je svima pričinilo veliku radost. Dok su tata i sin odmah, navodno, pohitali na poljanu da se sankaju i prave sneška, mama i ćerka ostale su kraj vatre posmatrajući snežnu idilu sa prozora.

Pročitajte: Jelena Kostov pred porođaj se uselila u novi dom: Evo kako izgleda skupocena nekretnina, o jednom detalju svi sanjaju (FOTO)

Instagram

 

Jelena je čak svojim telefonom napravila par fotografija planinskog odmora i to podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, koji su mogli da zaključe da ona neizmerno uživa u porodiljskom bolovanju i odgoju devojčice koja je ukrala srce svih ukućana.

Pročitajte: Ovakva haljina najbolje stoji ženama u drugom stanju: Trudna Jelena Kostov oduševila letnjim izdanjem (foto)

Instagram

 

Ćerka Jelene Kostov, uprkos tome što preko lica ima emotikon, a uslikana u preslatkoj benkici kraj prozora sa kog se vide snežne pahulje raznežila je pevačicine fanove, koji su nestrpljvi da saznaju na koga mala Mila liči.

Komentari (0)

Loading