Celebrity News

Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA Teodosića: Oglasila se i sve otkrila, ovo su detalji RAZLAZA (FOTO)

Razlaz Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića glavna je tema portala

Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA Teodosića: Oglasila se i sve otkrila, ovo su detalji RAZLAZA (FOTO)

Sasvim iznenada dogodio se razlaz Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

Ljubav Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića pomera stene, tako su bar tvrdili oni koji su emotivnu priču zaljubljenog para pratili od samog početka. Šest meseci zabavljanja bilo je dovoljno glumici i košarkašu da shvate da su jedno za drugo i to kažu pred matičarem i brojnim zvanicama. Nepunih godinu dana od venčanja dobili su ćerku Petru, ubrzo potom i sina Bogdana, koji su postali centar njihovog sveta.

Pročitajte: Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Instagram

 

Uprkos tome što su im karijere vrlo važne i neodvojivi su deo njih samih Jelisaveta i Teo najpre su se poslednjih par godina fokusirali na porodicu. Vodeći se tim stavom atraktivna glumica još dok je bila u drugom stanju sa prvim detetom sve je napustila i sa sportistom otputovala prvo u Ameriku, a zatim u Italiju i tamo skrojila život. Nije bilo lako tek tako se odreći karijere, stoga se supruga košarkaša nekoliko puta vraćala u Srbiju, par projekata je i prihvatila i uspešno ih privela kraju, ali kada je videla koliko joj to napora traži i koliko joj deca nedostaju primirila se. Neko vreme ona nije radila, a čime se u međuvremenu zabavljala javnost je saznavala putem njenog "Instagram" profila. 

Pročitajte:Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO) 

Instagram

 

Isti izvor poslužio je medijima da zaključi da se nedavno dogodio razlaz Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, tačnije da se glumica ponovo vratila onome što najviše voli glumi. Posle dužeg vremena ona se pridružila kolegama iz predstave "Hotel 88", tačnije otputovala je sa njima u Banja Luku a zatim bila prisutna tokom par izvođenja i u Beogradu, zbog čega je svoje mališane i supruga morala privremeno da napusti i ostavi ih u Bolonji.

Pročitajte: Dan za mamu i ćerku: Jelisaveta Orašanin ponosno pokazala trogodišnju Petru, sad je jasno na koga je FOTO

 

 

Svesna je Jelisaveta da su ovakve vrste problema i žrtvovanje trenutni, te da će u potpunosti moći da se posveti glumi, kada se Teo povuče iz sporta, što će se dogoditi kroz par godina.

Komentari (0)

Loading