Lifestyle

Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi: Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu (FOTO)

Dom Jelisavete Orašanin prelepo je uređen kutak

Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi: Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu (FOTO)

Otkako je košarkaš potpisao ugovor sa klubom iz Bolonje, popularni supružnici Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić žive na relaciji Italija - Srbija, a vreme gde porodica  provodi najviše vremena dok je u Beogradu nekretnina je u elitnom naselju u prestonici. Dom Jelisavete Orašanin luksuzni je penthaus u koji smo putem društvenih mreža mogli da zavirimo.

Naime, glumica i supruga proslavljenog košarkaša veoma je aktivna na društvenim mrežama te svoje pratioce često obraduje detaljima iz privatnog života, a poslednja objava koju je podelila na "Instagramu" otkriva kako izgleda njen dom.

Pročitajte: TOLIKO SMO SVI ČEKALI - Na petu godišnjicu braka Jelisaveta je ceo Instagram OBRADOVALA RADOSNIM VESTIMA (FOTO)

 

 

Luksuzno opremljen i prostran kutak odiše pravom porodičnom atmosferom.U dnevnoj sobi dominiraju svetle boja te su kauč, tepih i zavese u istoj nijansi, a primetno je i da je glumica ljubitelj figurica i sličnih detallja te je dom ulepšala raznim sitnicama. Veliki trpezarijski sto za kojim se porodica okuplja na ručku okružen je stolicama u narandžastoj nijansi.

Pročitajte: Go stomak i najduže noge na svetu - Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Instagram printscreen

 

Spoljne zidove koji su od stakla okružuje ogromna terasa na kojoj najviše uživaju mališani Petra i Bogdan, dok smo na fotografijama često imali prilike da ugledamo i preslatku ljubimicu Ljubicu koja obožava da se izležava na mekanom tepihu, ali i na garnituri.

Prostrani dom Jelisavete Orašanin pogodan je i za razne sportske aktivnosti te je glumica pored savršene figure pokazala i zavidno umeće sa fudbalskom loptom te pobrala brojne lajkove i komentare. 

Komentari (1)

Loading