Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića se ponosno pohvalila: Na ruci je ZASIJAO najvredniji poklon, sada je na redu BEBA (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića živi kao boginja

Ćerka Željka Mitrovića se ponosno pohvalila: Na ruci je ZASIJAO najvredniji poklon, sada je na redu BEBA (FOTO)

Sa verenikom Ilijom, inače naslednikom ukrajinskog milijardera koji je pokrenuo i sopstveni biznis, ćerka Željka Mitrovića, Kristina, uživa u životu poput prave princeze, a pored neizmerne ljubavi koju često promovišu na društvenim mrežama, oni se ne libe da pokažu i kako zaista izgleda živeti na visokoj nozi. Život kao iz bajke možemo videti na njihovim "Instagram" nalozima, na kojima pratiocima pokazuju svoju zaljubljenost u luksuz, a Kristina ne krije da i te kako uživa u skupocenim komadima kako garderobe tako i cipela i aksesoara.

Pročitajte: Zet i ćerka Željka Mitrovića OBJAVILI PRELEPE VESTI - Život tek sada IMA SMISLA (FOTO)

Instagram

 

Prizori sa egzotičnih destinacija, iz luksuznih apartmana, prestižnih restorana, limuzina i aviona deo su njihove svakodnevnice koju retko ko može sebi priuštiti, a neretko smo svedoci i predivnih gestova zaljubljenog Ilije koji svoju dragu drži kao malo vode na dlanu.

Ovog puta, lepa ćerka Željka Mitrovića svoje ushićenje nije mogla da sakrije, te se na društvenim mrežama pohvalila dragocenim poklonom koji je, pretpostavlja se, dobila od svog voljenog, a reč je o dijamantskoj narukvici luksuznog brenda od čije cifre bi se mnogima zavrtelo u glavi.

Pročitajte: Iz Londona stižu fotografije i potvrda PRELEPE VESTI - Ćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, DANAS JE TAJ DAN

Instagram

 

Pored skupocenih poklona na koje ju je već navikao, buketima cveća i romantičnim detaljima svakog dana Kristinin verenik iskazuje svoju privrženost i pažnju, a na taj način i neguje harmoničan odnos na kakvom im mnogi mogu samo pozavideti.

Komentari (1)

Loading