Lifestyle

Dom Sergeja Ćetkovića je sve o čemu sanja jedna četvoročlana porodica, a TEK KUHINJA: Pogledajte samo tu raskoš (FOTO)

Dom Sergeja Ćetkovića s ukusom je dekorisan

Dom Sergeja Ćetkovića je sve o čemu sanja jedna četvoročlana porodica, a TEK KUHINJA: Pogledajte samo tu raskoš (FOTO)

Topao porodični kutak u kom caruju ćerke Lola i Mila je dom Sergeja Ćetkovića. Muzičar i njegova supruga Kristina, prevashodno zbog profesionalnih obaveza, davnih dana iz Podgorice preselili su se u Beograd, gde su pazarili nekretninu i stvorili život iz snova. Prostrani stan, zapravo njegovo prvobitno stanje, obuhvatao je sve potrebne stavke neophodne za život, ali nedovoljne za život u četvoro stoga su ga skladni supružnici iz godine u godinu prilagođavali svojim i afinitetima svojih usvojenih mezimica.

Pročitajte: VELIČANSTVENA PROSLAVA 28. ROĐENDANA NAXI RADIJA: Gala događaj uz zvezde iz celog regiona i koncert Sergeja Ćetkovića

Instagram

 

Danas je to oaza mira uređena belo-braon nijansama. Sa ulaznih vrata dolazi se do dugačkog hodnika koji vodi do velikog dnevnog boravka, trpezarije i još veće kuhinje u kojoj supruga muzičara svakodnevno priprema obroke ukućanima. 

Pročitajte: Da li je sve uvek bajka? Fotografija otkrila PRAVU ISTINU o braku Sergeja Ćetkovića

Instagram

 

Kuhinjski elementi od punog su drveta, a radna ploča od najkvalitetnijeg belog materijala. Na ostrvu je sudopera, a tu su i barske stolice namenjene za takozvani brzi doručak ili "doručak s nogu". Upravo tu na tom mestu porodica svakodnevno najviše voli da se okuplja, a tako je bilo i na dan slave muzičara.

Pročitajte: Poznati slave Svetog Nikolu: U domu Ražnatovića veselo, Aleksandar Mitrović sa decom lomi kolač, predsednik kod roditelja FOTO

Instagram

 

Brojne poznate ličnosti poput Vesne Dedić i Dejana Tomaševića okupile su se na dan Svetog Nikole u kući pevača, a osim divnih specijaliteta Kristininih ruku delo, zvanice su imale priliku da se posluže najkvalitetnijim vinom i uživaju u muzici. Na osnovu par kadrova nastalih toga dana mogli smo se uveriti u to koliko je dom Sergeja Ćetkovića lep.

 

Komentari (0)

Loading