Celebrity News

Suze radosnice u Sekinom oku i to samo što je rekla da odustaje od vantelesne: Objavila fotografiju na Instagramu, svi plaču i čestitaju

Stariji sin Seke Aleksić neodoljiv je mališan, koji pevačicu svakodnevno čini ponosnom

Suze radosnice u Sekinom oku i to samo što je rekla da odustaje od vantelesne: Objavila fotografiju na Instagramu, svi plaču i čestitaju

Kada je pre šest godina došao na svet stariji sin Seke Aleksić za 180 stpeni je okrenuo život estradne umetnice. Sve svoje navike ona i njen suprug Veljko Piljkić promenili su iz korena a saki dan postao im je sadržajniji i daleko lepši, prepun zagrljaja, poljubaca i smeha.

Pročitajte: Skoro 20 godina starija! Brena i Boba su bili OČAJNI: Ova POZNATA PEVAČICA je PRVA LJUBAV Viktora Živojinovića (FOTO)

Instagram

 

Mali Jakov Piljkić  ponos je roditelja, te svaki njegov čak i minijaturni pomak u razvoju i napretku Seka i Veljko vole da podele sa članovima šire porodice i prijateljima, a pevačica to rado čini i sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Posle 12 godina Seka i Veljko prvi put u OZBILJNOJ KRIZI: Odlučili se na drastičan potez, SVI ZABRINUTI

Instagram

 

U skladu sa tim, ona se nedavno po ko zna koji put pohvalila svojim prvencem, a razlog je poseban, Stariji sin Seke Aleksić, naime, krenuo je danas u predškolsko, a nakon što ga je obukla i spremila mu kompletnu opremu Aleksićeva je ovaj poseban trenutak ovekovečila fotoaparatom.

Pročitajte: Taman kada je odustala od vantelesne, Seka zaplakala od sreće! Prelepo! (foto)

Instagram

 

Na slici, koja je tom prilikom nastala, a kruži mrežama, jasno se vidi koliko je stariji sin Seke Aleksić srećan što će upoznati nove drugare. Mama, tata i brat Jovan  sa jednako širokim osmehom svog mališana ispratili su u nove životne pobede.

Komentari (0)

Loading