Celebrity News

Oproštaj od muža koji cepa srce: Najbolniji dan Zlate Numanagić

Drugi suprug Zlate Numanagić bio je njena prava ljubav

Oproštaj od muža koji cepa srce: Najbolniji dan Zlate Numanagić

Ono što mnogi nazivaju srodnom dušom to je drugi suprug Zlate Numanagić bio glumici. Đorđe Tokin bio je ostvarenje Zlatinog sna, ponosit, stamen, obrazovan muškarac za divljenje i njena prva ljubav, sa kojom ju je 25 godina od poslednjeg poljupca sudbina ponovo spojila. Zbog Đorđa se Zlata svojevremeno preselila i u Ameriku, gde je otpočela život od nule.

Pročitajte: Zlatu Numanagić prepolovila je bolest: Teško mi je kada me kolege zagledaju i pitaju jesam li dobro

Foto: Luka Šarac

 

Bajkovito i nezaboravno živela je preko okeana glumica sa sinom Fedorom, kojeg je dobila u prvom braku i emotivnim izabranikom, nažalost idila nije potrajala. Đorđe se razboleo i svega godinu i po dana od sklapanja braka sa Zlatom preminuo u Americi. 

- Tragično se sve to završilo. Ostala sam bez njega zauvek, to je teška priča, nije fer mada ja često kažem da sam odživela svoju bajku. Dobila sam potvrdu da je ono što se graničilo sa mojim maštarijama u pogledu veze dvoje ljudi zaista moguće. Nažalost nije potrajalo, imali smo divne planove sve je to u trenu palo u vodu - ispričala je davno Zlata, koja je voljenog iz Amerike dopremila u Srbiju i ovde ga sahranila. Pričala je svojevremeno koliko joj je sva ta biroktarija teško pala i koliko je sve to za nju bilo bolno.

Pročitajte: Zlata Numanagić: Zdravstveni problem me je promenio

Luka Šarac

 

Po povratku iz SAD dugo je glumici trebalo da bol spakuje duboko u sebe i krene dalje.

- U takvim momentima mnogo toga čovek o sebi nauči. Mislila sam da sam čvršća, jer ipak sam čitav život iznela sama na svojim leđima. U tom trenutku raspala sam se na hiljadu komada. Imam jednu lepu uspomenu i lep život kog se rado sećam. Nema dana a da ne pomislim na mog pokojnog supruga. Imam razne podsetnike, od fotografija po kući do neke muzike koju čujem na radiju ili u nekom restoranu kada izađem s društvom. I posle deset godina, koliko je prošlo od njegove smrti, neke stvari se ne zaboravljaju - izjavila je Zlata.

Pročitajte: Samo želim da mi se vrati osmeh na lice: Olga Odanović priznaje kroz šta prolazi i kakvo joj je stanje (VIDEO)

youtube printscreen

 

Drugi suprug Zlate Numanagić ostavio je nezaboravan trag kako na glumicu tako i njenog sina, koji je po uzoru na očuha sreću takođe pronašao u inostranstvu, gde je vrlo cenjen i poštovan.

Komentari (0)

Loading