Celebrity News

Držala ga za ruku do poslednjeg trenutka: Ćerka Viktorija objavila fotografiju iz bolnice sa tatom Sinišom, potresla ceo Instagram

Ćerka Siniše Mihajlovića u suzama se oprostila od bivšeg fudbalera

Držala ga za ruku do poslednjeg trenutka: Ćerka Viktorija objavila fotografiju iz bolnice sa tatom Sinišom, potresla ceo Instagram

Skrhana bolom ćerka Siniše Mihajlovića je zbog smrti svog voljenog oca. Porodica, majka, sestra i trojica braće su uz nju, podrška su joj i najveći oslonac, ipak čini se da je Sinišinim odlaskom Viktorija Mihajlović potpuno izgubila tlo pod nogama koje skoro neće povratiti. Brzinom svetlosti sklonio se osmeh sa lica Viktorije Mihajlović, kojoj je Miha bio glavna figura u životu, početak i kraj.

Pročitajte: Poslednja fotografija Viktorije Mihajlović s ocem će vas rasplakati: Ti imaš dušu kakvu ja želim da imam... FOTO

getty

 

Koliko ga je volela dokazuje to šta je umela o njemu javno da govori. Svojevremeno je čak iznela da je Siniša tokom njenih tinejdžerskih dana umeo da bude izuzetno strog. Istovremeno je potvrdila da je tim ponašanjem pokojni sportista uspeo petoro dece da izvede na pravi put, te sada svi umeju da cene prave vrednosti. 

Pročitajte: Buduća mama ne krije uzbuđenje! Ćerka Siniše Mihajlovića raznežila fotografijom! (FOTO)

Instagram

 

Naučio je Siniša Viktoriju, njenu sestru i braću kojekakvim veštinama, ali prevashodno da budu pošteni, vredni, da vole jedni druge i ne daju na svoju porodicu. 

Pročitajte:Posle svih životnih lomova, Siniša Mihajlović POSTAJE DEDA! Iz Italije stigle srećne vesti!

 

 

Upravo porodica našla se u poslednjim momentima kraj bolničkog uzglavlja Mihajlovića, moleći se za njegovo ozdravljenje. Viktorija ga je sve vreme držala za ruku, ne želivši da ga pusti da ode, a takvu jednu fotografiju, koja kida dušu, podelila je nakon očeve smrti sa pratiocima na "Instagramu" uz reči. 

- Volim te svim srcem tata. Čista, retka duša, ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav.

Pročitajte: Narednik Siniša ponovo onaj stari: Bolest me je naučila stpljenju!

Instagram

 

Teško se ćerka Siniše Mihajlovića oprostila od bivšeg fudbalera, najboljeg među najboljima, još teže će, veruje se, preboleti njegov prerani odlazak. 

Komentari (0)

Loading