Celebrity News

Isidora Simijonović se kao iz vedra neba oglasila iz bolnice i iznenadila sve: DEČAK JE

Raskid Isidore Simijonović i Vuka Velebita dogodio se iznenada

Isidora Simijonović se kao iz vedra neba oglasila iz bolnice i iznenadila sve: DEČAK JE

Nije javnost očekivala da će se raskid Isidore Simijonović i Vuka Velebita ikada dogoditi. Glumica i politički kritičar govorili su za medije da su srodne duše, da gaje divan odnos utemeljen na neizmernoj ljubavi, podršci i poverenju. Nedugo od otpočinjanja romanse uplovili su i u zajednčki život i sve je ukazivalo na to da će završiti pred oltarom. Šta se i u kom momentu dogodilo, zašto su se udalji, samo njih dvoje znaju, ipak dogodilo se da je njihovoj romansi došao kraj. Mada su odlučili da dalje nastave odvojeno bivši partneri ostali su odlični prijatelji, što se da zaključiti na osnovu lajkova i komentara koje ispod objava na "Instagramu" jedno drugome i dalje ostavljaju. Vukove fotografije nastale u Americi, gde se on sada nalazi nisu ostale uskraćene za Isidorinu pažnju, istovetna je situacija kada glumica odluči da sa fanovima podeli zanimljivosti iz privatnog života ili pak sa seta.

Pročitajte: Zavirite u ljubavno gnezdo Isidore Simijonović i Vuka Velebita: Svedene boje i nameštaj po ukusu zaljubljenog para će vas oduševiti (FOTO)

Petar Đorđević

 

Najnovija objava dramske umetnice, nije međutim zanitrigirala samo Vuka već i širu javnost. Isidora je, naime, objavila fotografiju na kojoj dok leži u bolničkom krevetu drži mušku bebu staru nekoliko meseci. Raznih zaključaka je tu bilo osnovanih i neosnovanih, na prvom mestu su svi pomislili da je slika nastala u porodilištu te da je dete njeno.

Pročitajte: Ekskluzivno za "Story" Isidora Simijonović i Vuk Velebit otkrivaju: Spremni smo za sledeći korak u vezi!

Instagram

 

 

Koliko god mnogi priželjkivali da je to istina, zapravo je reč o kadrovima nastalim za potrebe drugog dela serije "Azbuka našeg života" gde Simijonovićeva glumi trudnu ljubavnicu glavnom junaku Urošu Popoviću kojeg tumači glumac Jadran Malkovič. Neosporno je da se mlada umetnica posvetila poslu nakon raskida, da dosta radi i stiče iskustvo, a nije teško zaključiti da je prisutna isključivo u kvalitetnim projektima.

Pročitajte: Umesto venčanja kraj: Glumica Isidora Simijonović ostavila verenika

Instagram

 

O njenoj ulozi u serijama "Pet" i "Vreme zla" još uvek se priča, a svi su nestrpljivi da vide šta novo ona priprema. Dok ona ovde niže ulogu za ulogom njen bivši emotivni partner je u Ameriku otišao svojim poslom, te se veruje da je na raskid Isidore Simijonović i Vuka Velebita upravo ta potencijalna razdovjenost na nekoliko meseci uticala. Nije isključeno da će po povratku politikologa u domovinu doći i do pomirenja.

Komentari (0)

Loading