Celebrity News

Čekamo dolazak bebe: Maja Nikolić objavila vesti na Instagramu, svi su više nego iznenađeni (FOTO)

Deca Maje Nikolić najveće su bogatstvo voditeljke

Čekamo dolazak bebe: Maja Nikolić objavila vesti na Instagramu, svi su više nego iznenađeni (FOTO)

Osim uspešnom karijerom i skladnim brakom Maja Nikolić može da se pohvali potomcima, koji je svakodnevno uveseljavaju i čine ponosnom. Deca Maje Nikolić, ćerke Tea i Tia i sin Darko izrastaju u odlične mlade ljude a sve zahvaljujući stabilnim porodičnim temeljima i pravim vrednostima koje im voditeljka i njen suprug Aleksandar Nikolić stalno usađuju.

Pročitajte: Nakon dve i po decenije braka i troje dece Maja Nikolić javno poručila suprugu: Nikad više...(FOTO)

 

 

Svo troje u tinejdžerskim su godinama, najstarija ćerka samo što se nije ispunoletila, stoga ne čudi što je ideja da je Maja Nikolić po četvrti put trudna toliko nedavno uzbudila javnost. Priče o voditeljkinoj novoj trudnoći potekle su nakon jedne njene objave sa mora. 

Pročitajte: Koliko je samo ZGODAN: Maja Nikolić sinoć povela muža na modnu reviju, sve žene se gurkale laktovima dok su ga gledale (FOTO)

 

 

Naime, Maja se u trenucima dosade latila dopisivanja sa pratiocima od kojih je tražila da joj, ukoliko se dosađuju kao i ona, odgovore na nekoliko pitanja: O čemu sanjaju ovih dana, o čemu razmišljaju, šta ih brine a šta raduje. Svakakvih odgovora je tu bilo, ali jedan koji se tiče dolaska bebe na svet bio je toliko upečatljiv da ga je Nikolićeva podelila na svom storiju čime je zbunila kako pratioce, tako i medije i širu javnost.

Pročitajte: Kakva lepotica! Srce Maje Nikolić puca od ponosa, ćerka Tea je preslikana mama (foto)

Instagram

 

Svi oni koji nisu malo dublje pogledali objavu posumnjali su da je Maja trudna te da je oktobar mesec kada iščekuje porođaj. Zapravo je istina da se voditeljka samo obradovala što će jedna porodica, koju čak ni ne poznaje, postati bogatija za još jednog člana.

Komentari (2)

Loading
Nadica

11:06 24.08.2022

Samo neka reklamira prašak za veš i dalje, u tome je najbolja. Sve umišljene voditelje, svima teče med i mleko, a dosadno joj !!

seljančica

18:43 24.08.2022

Ona je meni baš seljanka, neka mi oproste seljaci koje jako cenim. Ova je kao sa dna kace...