Celebrity News

Slavlje u dvorcu, tata Toni Bijelić se rasplakao: Dragana se oglasila na Instagramu, svi čestitaju zbog radosnih vesti (FOTO)

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića svima može poslužiti kao primer

Slavlje u dvorcu, tata Toni Bijelić se rasplakao: Dragana se oglasila na Instagramu, svi čestitaju zbog radosnih vesti (FOTO)

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića traje preko tri decenije i zaista odoleva svim izazovima, a sa ove vremenske distance prilično se davnim čini period kada je ovaj biznismen zaprosio poznatu pevačicu, ni manje ni više, nego na semaforu dok su čekali da se upali zeleno svetlo. Ipak njihova pomalo neobična priča pravi je dokaz da su nekad dugovečniji oni brakovi koji započnu na nesvakidašnji način nego oni sa klasičnim romantičnim pričama. U svom domu nadomak Beča oni su svili porodično gnezdo u kojem sa decom Markom i Manuelom žive bajkovit život, a posebno dekorisan pred novogodišnje praznike svaki kutak Ebenfurt zamka sada odiše posebnim sjajem. Iako svoju privatnost Dragana nikada nije delila na tacni, retki su i trenuci da zavirimo u njihovu oazu mira, a sada je ipak rešila da napravi izuzetak, jer u pitanju je bitan datum za čitavu porodicu.

Naime, Toni, njena najveća ljubav i životni oslonac danas proslavlja rođendan, a pevačica se tim povodom oglasila na svom "Instagramu" objavivši fotografiju iz porodičnog doma na kojoj supružnici zagrljeni poziraju.

Pročitajte: MRŠAVI KAO GRANE, Gagina venčanica nije glamurozna - Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Dragane i Tonija, teško da ćete ih prepoznati

Instagram

 

- Srećan ti rođendan ljubavi - uz srce je balkanska diva svom dragom poželela najlepše želje, a čestitkama se pridružila i armija njenih fanova, te im poželeli dugovečnu ljubav.

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića pravi je primer harmonije i savršenog sklada, a tome svedoči i ova fotografija na kojoj izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading