Celebrity News

Objava Dragane Mirković SLOMILA SRCE svih fanova: Najgori period života, VIŠE SE NE MOŽE SAKRITI (FOTO)

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića intrigira javnost od prvoga dana

Objava Dragane Mirković SLOMILA SRCE svih fanova: Najgori period života, VIŠE SE NE MOŽE SAKRITI (FOTO)

Nakon što je i zakonski uređen pred matičarem i kumovima, brak Dragane Mirković i Tonije Bijelića postao je tema medija širom Balkana. Svi su želeli da doznaju kako to živi jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, kako provodi vreme, pa i ko je čovek zbog kojeg je odlučila sve da napusti. U nedostatku društvenih mreža i velike udaljenosti, a sve do pre par godina, vrlo malo se znalo o životu folk dive, koja sa suprugom i decom Manuelom i Markom živi u Austriji.

Pročitajte: Bajka Dragane Mirković raspala se na deliće: Gaga prolazi kroz najgore dane, sada je prvi put priznala i obratila se fanovima na Instagramu

Mirko Tabašević

 

Moderno doba donelo je brojne pogodnosti pa čak i mogućnost da se u brak Dragane Mirković i Tonije Bjelića, njihov dom i porodični život više zadre. Donelo je i odličnu komunikaciju pevačice sa obožavateljima putem "Instagrama" i drugih društvenih mreža zbog čega je ona pre izvesnog vremena krenula intenzivnije da nastupa. 

Pročitajte: Kobna noć u Parizu: Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom na meti opasnih pljačkaša

Privatna arhiva

 

Dragana, koja je udajom za Tonija napravila znatnu profesionalnu pauzu, u neko doba shvatila je da su ljudi željni njene muzike, da je uprkos tome što ništa novo dugo nije snimila nisu zaboravi, te da žude za njom i njenim koncertima. To je bio povod da na poslovnom planu ona postane aktivnija, zbog čega se poruke zahvalnosti i ljubavi fanova neprestano nižu u inboksu.

Pročitajte: Baš se opustila na odmoru: Pojavila se jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu, zašto ona ovo krije?

Instagram

 

Među hiljadama onih koji bi hteli nešto da joj poruče i naglase koliko im je draga izdvojila se jedna devojka koja je svojim izlaganjem estradnu umetnicu naterala na suze.

- Svi znamo ko je ona, i znamo barem jednu njenu pesmu. A kada bih želela da opišem ljubav prema njoj, nijedna reč ne bi bila dovoljna. Pre šest godina bila sam u najgorem periodu mog života, a ona mi je samo kroz svoje pesme pomogla više nego iko drugi. Njene pesme bile su i jesu najbolji lek. Zahvaljujući njoj ja sam osoba kakva sam danas - napisala je obožavateljka, a pevačica je ovu poruku razneženo objavila na "Instagramu". Nije bila svesna Dragana da njene pesme imaju u toj meri lekovito dejstvo, ali je jasno svima stavila do znanja da su njen lek ovakve i slične poruke.

Komentari (0)

Loading