Celebrity News

Iskreno, ja sam nikad bolje: Kako izgleda život Danijele Dimitrovske posle razvoda (VIDEO)

Danijela Dimitrovska intervju je dala sumirajući turbulentnu godinu iza nje

Iskreno, ja sam nikad bolje: Kako izgleda život Danijele Dimitrovske posle razvoda (VIDEO)

Naravno da se prvog januara ništa neće bitno promeniti u odnosu na samo jedan dan pre toga, ali ima neke simbolike u novom početku koja mnogima od nas uliva neobjašnjivu utehu. Na primer, manekenki i modnoj preduzetnici Danijeli Dimitrovskoj (35) svež start biće preko potreban, iako ga je ona zapravo uveliko načinila nakon bitnih turbulencija koje su joj se ove godine dogodile na privatnom planu. Ipak, potreba da se i zvanično odvoji od ove godine jača je od nje. Novoj se raduje kako bi u njoj mogla da u svoj život unese neka daleko pozitivnija iskustva nego što je razvod braka koji je Danijeli definitivno obeležio godinu za nama. Vest da se razvodi od poznatog voditelja Ognjena Amidžića nakon punih deset godina braka svakako je jedna od onih koje su u ovoj godini najviše uzdrmale svet poznatih, naročito jer takav ishod niko nije očekivao.

Pročitajte: Zato je ona nasmejana i lepo raspoložena! Odala je fotka: Evo ko se uselio u stan Danijele Dimitrovske posle razvoda

- Ova godina za mene je bila veoma izazovna, ali sve ima svoje u životu. Imala sam par prekretnica ali zahvalna sam na njima. U životu se uvek nekako podrazumeva da ste zahvalni na nekim pozitivnim stvarima, ali trudim se da prihvatim i one negativne, one manje lepe, da ih isto gledam kao pozitivne, da iz njih izvučem nekakvu lekciju i da i na njima takođe budem zahvalna. Kad su se već dogodile, valjda treba da me nečemu nauče - rekla nam je Danijela, a kako je odgovorila na pitanje o njenom aktuelnom odnosu sa Ognjenom, saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading