Celebrity News

Nije izdržala pritisak: Odluka Anđelke Prpić DA ODE šokirala oca njenog deteta, kraj je morao doći

Autor: | 31/12/2022

Selidba Anđelke Prpić bila je neminovna posle svega što je doživela u javnosti

Nije izdržala pritisak: Odluka Anđelke Prpić DA ODE šokirala oca njenog deteta, kraj je morao doći

Ne smiruje se tenzija koja okružuje život Anđelke Prpić otkako se u javnosti saznalo da je u drugom stanju sa venčanim kumom njenog bivšeg muža. Čitava priča, koja je sada već dobro poznata, pokazala se kao skandal koji trese domaću javnost a poznata glumica suočava se s gomilom kritika i neprijatnim pritiskom koji se vrši na njeno ime budući da je danima bila na naslovnim stranama, ali ne samo ona već i ostali akteri iz njenog privatnog života. Čitava takva situacija čini se da je dozlogrdila glumici, pa je rešila da spakuje kofere i napusti našu zemlju do daljnjeg, a selidba Anđelke Prpić trenutno se čak čini kao rešenje koje nikoga ne bi trebalo da iznenadi.

Boško Karanović

 

Koliko god da aktuelan trenutak jeste dobar za ovakvu odluku, selidba Anđelke Prpić, kako stvari stoje, ipak nema veze sa skandalom u čijem je centru. Ideja da na neko vreme napusti našu zemlju, naime, stigla je iz strogo poslovnih razloga koji je ovih dana vode u Hrvatsku gde glumica radi na čak dva projekta. Kako prenosi list "Kurir", još početkom decembra Anđelka je donela odluku da na nekoliko meseci svoj život preseli u Hrvatsku gde trenutno snima hrvatsko-ukrajinsku kriminalističku seriju "Ćutanje" reditelja Dalibora Matanića.

Pročitajte: U inat dušmanima: Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

Boško Karanović

 

Selidba Anđelke Prpić zbog projekta, međutim, svakako joj je došla na ruku u pravom času imajući u vidu da je baš sada nastupilo novo turbulentno poglavlje u njenom životu. Dok radi na pomenutoj seriji, glumica paralelno snima skečeve sa kolegom Reneom Bitorajcem, a hrvatska publika zavolela ja Anđelku nakon što je tek nedavno u tij zemlji završeno prikazivanje hit komedije "Andrija i Anđelka" koja je i u našoj zemlji glumici donela veliku popularnost. Budući da trenutno izbegava medije u širokom luku, selidba Anđelke Prpić pomoći će glumici da makar na neko vreme konsoliduje ono što joj se dešava u glavi i sačeka da oluja potpuno prođe.

Komentari (0)

Loading