Celebrity News

U inat dušmanima: Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

Anđelka Prpić konačno u javnosti nakon velike prašine koja se podigla

U inat dušmanima: Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

Kao grom iz vedra neba pre nekoliko dana odjeknula je vest o blagoslovenom stanju Anđelke Prpić, koja od tada ne prestaje da puni novinske stupce zbog saznanja da čeka bebu sa nekadašnjim drugom svog bivšeg supruga. Mnogi je osuđuju, neki je i brane, u svakom slučaju ovo je tema koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a kako se ona zbog najlepšeg mogućeg povoda ne oglašava, svako u svojoj glavi kroji priču po sopstvenoj meri. Na društvenim mrežama, iako aktivna, njene objave vezane su samo za posao, a kako nije htela da podiže dodatnu prašinu, gotovo nigde nismo imali prilike da je vidimo. Sada se Anđelka Prpić konačno u javnosti pojavila i prvi put nakon raznih spekulacija ponosno prošetala trudnički stomačić.

Naime, jedna od mnogima omiljenih glumica, odlučila je da nema razloga da izbegava pripadnike sedme sile, te je prisustvovala snimanju jedne zabavne emisije gde se družila sa pevačicom Jelenom Broćić

Pročitajte: TRUDNA Anđelka Prpić! Upravo su potvrđene najlepše vesti, TATA PRESREĆAN

 

Pevačica je sve to objavila na društvenoj mreži "Instagram" što je izazvalo ogromnu pažnju i lavinu reakcija imajući u vidu da se Anđelka Prpić konačno u javnosti pojavila upravo tada, a ako je suditi po njenom širokom osmehu reklo bi se da je novinski natpisi nimalo nisu uzdrmali.

Odevena elegantno u oversized sako, Anđa je vešto prikrila stomačić koji bi već trebalo da se nazire, ako uzmemo u obzir pisanja medija da je već u petom mesecu trudnoće, međutim pohvale na račun njenog izgleda nisu izostale i svi se slažu da glumica sija posebnim sjajem. 

Komentari (0)

Loading