Celebrity News

Nemamo struju i vodu: Kuburin sin se oglasio i izazvao haos na društvenim mrežama, označio krivca (FOTO)

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure našao se u neprijatnoj situaciji

Nemamo struju i vodu: Kuburin sin se oglasio i izazvao haos na društvenim mrežama, označio krivca (FOTO)

Nakon razvoda stariji i mlađi sin Aleksandra Srećkovića Kubure pripali su majci na staranje, uz naravno neograničenu mogućnost oca da se sa naslednicima viđa i provodi vreme. Glumac je rado prigrlio obaveze oko svojih momaka i možda čak i više nego ranije im se posvetio, tako je bar pisano u štampi a po njegovim navodima.

Pročitajte: Između njih je 17 godina razlike: Aleksandar Srećković Kubura otkrio kako se njegovi sinovi ZAISTA slažu posle razvoda roditelja

Instagram

 

Neretko se na Kuburinom "Instagram" profilu mogu videti fotografije sa sinovima. Bilo da sa starijim Aleksom, koji je sada već završio i studije, na svom imanju pravi vino, ili pak sa 17 godina mlađim Vanjom uživa u zanimljivostima akva parkova dramski umetnik sve beleži telefonom, a kada odluči da dragocene momente podeli sa praticoma uvek u opisu stoji koliko je na njih ponosan. Sve vezano za njih i njihovu budućnost ga zanima, vrlo je fokusiran i brižan stoga nikoga nije iznenadilo kada je danas javno ukazao na problem u kom se jedan od njegovih naslednika našao. 

Pročitajte: Neočekivano, emocije preovladale: Kubura zaplakao u emisiji, nije skrivao koliko mu je teško

Instagram

 

Elem, sin Aleksandra Srećkovića Kubure otputovao je pre izvesnog vremena u Afriku gde se našao u vrlo neprijateno i nezgodnoj situaciji, a evo o čemu je reč:

- Grupa srpskih turista, među kojima je i moj sin, na Zanzibaru nemaju struju i vodu već dva dana! Nemaju uslove za ličnu higijenu niti da napune telefone. Agencija preko koje su uplatili aranžman, se ograđuje, tvrdeći da je to privremeni problem međutim meštani kažu da rešenja neće skoro biti. Turisti jedino žele da im agencija nađe novi smeštaj o svom trošku ali ih angencija ignoriše! OVAKVE STVARI NE SMEJU DA SE DEŠAVAJU! STOP NEODGOVORNIM AGENCIJAMA... - napisao je Kubura u nameri da njegov sin normalno produži boravak na Zanzibaru.

Komentari (0)

Loading