Celebrity News

Anastasija i Gudelj snimljeni u Španiji: Pogledajte šta su radili na dočeku, sada je sve jasno (VIDEO)

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja iz dana u dan je sve veća

Anastasija i Gudelj snimljeni u Španiji: Pogledajte šta su radili na dočeku, sada je sve jasno (VIDEO)

Očigledno je da na ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja nikakva spletkarenja trećih lica niti poluistiniti medijski naslovi ne mogu da utiču. Ćerka folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ludo je zaljubljena u svog izabranika i ne dozvoljava da išta divan odnos koji su izgradili poljulja. S istim emocijama u toj vezi je i Nemanja. Sve čini srpski reprezentativac u fudbalu da svojoj izabranici izmami osmeh na lice, udovoljava joj i čini da se kraj njega oseća zaštićenom i bezbednom pa čak i od članova njegove familije.

Pročitajte: Posle teškog poraza Srbije od Švajcarske, Anastasija u Kataru OSTAVILA GUDELJA u suzama

Instagram

 

Uprkos tome što su odnosi između Anastasije i njegove mame i sestre nakratko zahladneli, Nemanja je insistirao na tome da Tasa povodom proslave Nove godine doputuje kod njega u Sevilju te da tako svi zajedno u miru i slozi slave i to se i obistinilo.

Pročitajte: Anastasija sačekala da Gudelj ode u Katar pa objavila snimak i sada SVI ZNAJU! Čestitke stižu od obe porodice

Instagram

 

Zaljubljeni par  ponoć 31. decembra dočekao je u noćnom provodu okružen dragim ljudima, Anastasija se za tu priliku vrlo eleganto obukla, ipak ono što ju je najviše te večeri krasilo jeste osmeh na licu zbog ljubavi koju joj svakodnevno Nemanja dokazuje.

Pročitajte: Dosta je bilo porodičnih spletki! Otac Nemanje Gudelja presekao, evo šta on ima da kaže o snaji Anastasiji FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ljubav Anastasije i Nemanje Gudelja tek je počela ali već je toliko jaka da ne bi nikoga začudilo ukolio bi se emotivni partneri uskoro našli pred oltarom.

Komentari (0)

Loading