Celebrity News

Fotografija govori više od hiljadu reči: Anastasija pored svoje svekrve Olivere Gudelj na tribinama, dobro pogledajte šta se desilo

Majka Nemanje Gudelja izričito je protiv Anastasije

Fotografija govori više od hiljadu reči: Anastasija pored svoje svekrve Olivere Gudelj na tribinama, dobro pogledajte šta se desilo

Da Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svog dečka fudbalera već duže vreme tema je koja trese domaću javnost, a imajući u vidu da su majka Nemanje Gudelja, Olivera kao i sestra Vanja te koje su se prve odlučile na krupan korak da Cecinu naslednicu otprate sa "Instagrama", po mišljenju mnogih upravo one su napravile razdor u ovom odnosu koji je mogao biti idiličan.

Razlog zbog kojeg Olivera i Vanja ne žele nikakav kontakt sa Tasom, do danas je nepoznanica jer se na tu temu niko od aktera ne oglašava javno, međutim animozitet koji one gaje prema izabranici svog sina i brata sve je vidljiviji i komentarisaniji na društvenim mrežama.  Doprinele su tome i brojne objave, doduše dvosmislene, koje majka Nemanje Gudelja, neretko postavlja na "Instagramu", što je između ostalog doprinelo nagađanjima kao i tome da svako na svoj način sebi daje za pravo da tumači njihov odnos.

Pročitajte: SRAMOTA - Sestra i mama Nemanje Gudelja odlučile da javno provociraju Anastasiju, ovo se ne prašta (FOTO)

Instagram

 

Do sukoba među zavađenim stranama kao da je došlo preko noći, a iako je u početku bilo sve u redu te smo bili svedoci da se Cecina ćerka odlično uklopila u porodicu Gudelj, sve su glasnije priče da su nesuglasice između nje i majke srpskog reprezentativca nepremostive. Prema pisanjima medija, Tasa se svim silama trudila da izgladi situaciju, pa je čak i sa svojim dečkom razgovarala na tu temu, međutim majka Nemanje Gudelja ostala je tvrdoglava u nameri da svojim ponašanjem kvari sreću mladog i zaljubljenog para. Ono što je čudno je da su njih dve na početku Anastasijine i Nemanjine veze bile izuzetno bliske, kad je i nastao ovaj "stori" na kom su zajedno na tribinama bodrile fudbalera na jednoj od utakmica. 

Pročitajte: Pa šta vam je toliko strašno učinila? Porodica Nemanje Gudelja se JAVNO ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu (FOTO)

Instagram

 

Imajući u vidu da je Tasin dečko izuzetno privržen porodici i da je posebno vezan za Oliveru, da li će na put velikoj ljubavi stati narušeni i zahlađeni odnosi na relaciji Gudelji - Ražnatovići, pitanje je na koje će vreme dati najbolji odgovor. Ono što je sigurno - Anastasija je ta koja je u ovoj situaciji ispravna i koja čini sve da balansira između nezgodne svekrve i svoje privrženosti Nemanji. 

Komentari (0)

Loading