Celebrity News

Elegantni i zaljubljeni: Olja Kovačević posle pet godina sa Borkom Stefanovićem u javnosti, fotografija zapalila Internet

Veza Olivere Kovačević i Borka Stefanovića tema je javnosti već nekoliko meseci

Elegantni i zaljubljeni: Olja Kovačević posle pet godina sa Borkom Stefanovićem u javnosti, fotografija zapalila Internet

Otkako se u medijima pojavila informacija da se Olivera Kovačević udala za dugogodišnjeg partnera, poznatog političara fokus javnosti je na odnosu skladnog para. Veza Olivere Kovačević i Borka Stefanovića od samog početka imala je sve predispozicije da preraste u nešto više, političaru i voditeljki politički stavovi su bili isti, javni posao takođe ih je povezivao, kao i činjenica da nikada nisu bili srpemni da o svojoj romansi govore za medije. 

Pročitajte: Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

Ata Images

 

Ne samo da nisu želeli da pričaju o svom odnosu i fotografišu se za potrebe intervjua, već su u skladu sa tim odbijali da se zajedno pojavljuju na događajima medijski ispraćenim. Svega jednom ili možda dva puta za sve godine koiko su zajedno Olja i Borko uslikani su jedno pored drugog. Iz nekog razloga nisu želeli da se zna o njhovim zajedničkim kretanjima, aktivnostima, uopšte privatnim zanimljivostima, što se juče promenilo. 

Pročitajte: Olivera Kovačević ekskluzivno za novi HELLO!: Istina o mojoj tajnoj udaji

printscreenrts

 

Da je veza Olivere Kovačević i Borka Stefanovića dobila jaču, stameniju i stabilniju formu svedoči njihov zajednički odlazak u Beč, gde su prisustvovali novogodišnjoj izvedbi filharmonije. Skladni partneri uslikani su u publici vidno raspoloženi i zadovoljni što godinu privode kraju zajedno i na poseban način.

Komentari (0)

Loading