Celebrity News

Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Bivši dečko Slobode Mićalović vrlo je popularan

Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Miša Obradović

Budući da ove godine obeležava 18. godinu zajedničkog života sa Vojinom Ćetkovićem mnogi kao da su zaboravili da je Sloboda Mićalović imala život i pre njega. Pre nego što je postala široj masi poznata glumica i supruga čuvenog "Branda" iz serije Porodično blago bila je u lepoj emotivnoj vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji s puno poštovanja priča o tom periodu. Bivši dečko Slobode Mićalović danas je suprug dramske umetnice i voditeljke Milene Vasić, imaju i zajedničkog sina Lava, a čini se da prošlost ni u kom pogledu ne sprečava dve koleginice da rade zajedno, a po svemu sudeći i da postanu bliske prijateljice.

Pročitajte: Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Ata Images

 

Kako je odnedavno Sloboda postala stalna članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde i Milena igra, nametnulo se da glume u istom projektu, što nijednoj od njih dve ne smeta. Naprotiv, celim svojim bićem predale su se komadu koji, ako je suditi po najnovijim fotografijama na društvenim mrežama, igraju i u Barseloni.

Pročitajte: Ludo letovanje Slobode i Vojina: Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

Instagram

 

U pauzama proba i izvođenja, glumice, koje bi po mišljenju mnogih trebalo da su ljute rivalke, provode vreme na plaži zajedno, a nije tajna da ih osim glume vezuje i ljubav prema muzici za koju su obe beskrajno talentovane.

Pročitajte: Ona je zauvek tvoja, ti si zauvek njen: Ovako su roditelji Slobode i Dragane Mićalović izgledali na svom venčanju (foto)

Instagram

 

Bivši dečko Slobode Mićalović ima puno razloga da bude srećan, jer malo je situacija gde se bivša i sadašnja izabranica vole, a Milena i Sloboda na dobrom su putu da postanu najbolje drugarice.

Komentari (0)

Loading