Celebrity News

Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Bivši dečko Slobode Mićalović vrlo je popularan

Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Budući da ove godine obeležava 18. godinu zajedničkog života sa Vojinom Ćetkovićem mnogi kao da su zaboravili da je Sloboda Mićalović imala život i pre njega. Pre nego što je postala široj masi poznata glumica i supruga čuvenog "Branda" iz serije Porodično blago bila je u lepoj emotivnoj vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji s puno poštovanja priča o tom periodu. Bivši dečko Slobode Mićalović danas je suprug dramske umetnice i voditeljke Milene Vasić, imaju i zajedničkog sina Lava, a čini se da prošlost ni u kom pogledu ne sprečava dve koleginice da rade zajedno, a po svemu sudeći i da postanu bliske prijateljice.

Pročitajte: Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Ata Images

 

Kako je odnedavno Sloboda postala stalna članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde i Milena igra, nametnulo se da glume u istom projektu, što nijednoj od njih dve ne smeta. Naprotiv, celim svojim bićem predale su se komadu koji, ako je suditi po najnovijim fotografijama na društvenim mrežama, igraju i u Barseloni.

Pročitajte: Ludo letovanje Slobode i Vojina: Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

Instagram

 

U pauzama proba i izvođenja, glumice, koje bi po mišljenju mnogih trebalo da su ljute rivalke, provode vreme na plaži zajedno, a nije tajna da ih osim glume vezuje i ljubav prema muzici za koju su obe beskrajno talentovane.

Pročitajte: Ona je zauvek tvoja, ti si zauvek njen: Ovako su roditelji Slobode i Dragane Mićalović izgledali na svom venčanju (foto)

Instagram

 

Bivši dečko Slobode Mićalović ima puno razloga da bude srećan, jer malo je situacija gde se bivša i sadašnja izabranica vole, a Milena i Sloboda na dobrom su putu da postanu najbolje drugarice.

Komentari (0)

Loading