Celebrity News

Dečko Vesne Dedić je zgodan, prosed i lekar! Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole

Da li je novi partner Vesne Dedić ovaj poznati doktor?

Dečko Vesne Dedić je zgodan, prosed i lekar! Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole

Instagram

Ona zaista ne gubi vreme, pa nakon što je već ranije najavila da će joj u novoj godini prioritet biti nova ljubav, već na proslavi Nove godine voditeljka Vesna Dedić posvetila se tom zadatku. Tako, čini se, makar izgleda budući da je na novogodišnjoj proslavi zatečena u muškom društvu. Odmah se povelo pitanje da li je u pitanju novi partner Vesne Dedić, a time se želja poznate voditeljke već na samom početku ove godine ispunila.

 Pročitajte: Taman kad sam mislila da se sve u mom životu lepo složilo, desilo se... Reči Vesne Dedić slamaju srce

Instagram

 

Međutim, dok se postavlja pitanje da li je u život voditeljke ušetao novi partner Vesne Dedić, ipak je u pitanju njen stari znanac. Naime, voditeljka je na novogodišnjoj proslavi bila na koncertu Ace Pejovića a tamo joj je društvo pravila grupa prijatelja, u kojoj se posebno izdvojio doktor Dejan Antonić s kojim je Vesna i ranije viđana na javnim događajima.

Pročitajte: Lepotica u atraktivnoj haljini bez leđa: Vesna Dedić objavila prvu fotografiju ćerke Lenke, svima pale vilice

Instagram

 

Partner Vesne Dedić njen je dobar prijatelj s kojim ona neretko posećuje događaje i putuje. Ovog puta zajedno su posetili nastup Ace Pejovića u jednom hotelu u Petrovcu, poznatom letovalištu u Crnoj Gori, gde Vesna ovih dana boravi nakon što je bila i u Budvi koja je nezaobilazna na njenom planu puta kada ide u tom pravcu. Tamo su zajedno ušli u ples i pokazali vrlo prisan odnos koji neguju. Da li će, međutim, prava ljubav naići Vesni u ovoj godini, ipak je ostalo više nego dovoljno vremena da saznamo.

Pročitajte: Torba Vesne Dedić je savršena za doček Nove godine! Mala, jeftina, a toliko sija da će vas svi primetiti! (FOTO)

Komentari (0)

Loading