Celebrity News

Za sve su krive PARE: Vujadin je rekao KRAJ, UPLAKANA MIRKA ne zna kako da objasni deci šta se dogodilo

Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, tačnije odnos fudbalera i glumice prošao je kroz sve moguće faze

Za sve su krive PARE: Vujadin je rekao KRAJ, UPLAKANA MIRKA ne zna kako da objasni deci šta se dogodilo

Ata Images

Mada nije zvanično sklopljen, brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića uvek je sadržao etape jednog klasičnog odnosa u zajednici. Fudbaler i glumica zajednički život otpočeli su nakon što je ona ostala u drugom stanju. Oboje su tada imali svega 20-tak godina, a uprkos tome što su bili vrlo mladi naučili su da žive po principu što je moje tvoje je. Nikada Mirka i Vujadin nisu raspravljali o tome ko više zarađuje i troši jer se novca oduvek imalo, te su zajedničkim snagama, koliko je ko mogao, doprinosili kućnom budžetu i odgoju svojih naslednika.

Pročitajte: Mirka Vasiljević za HELLO! predstavlja ćerkicu Aniku: Došla je u naše živote kao trešnjica na torti, Andrej, Adrijana i Mihajlo je obožavaju

Instagram

 

Danas su Mirka i Vujadin roditelji četvoro naslednika a to, kao i ekonomska kriza koju sve više građana širom Evrope i sveta oseća, uticala je u velikoj meri na njihov kućni budžet, po pitanju čega se glumica nedavno oglasila.

- Kada mi tako jedna stvar zafali pa pošaljem dete u prodavnicu, i kada mi vrati kusur pitam se kako samo ovoliko kusura, onda shvatim da je sve negde poskupelo. Imam sreću što naša deca stvari mogu da nasleđuju, tu uspemo da uštedimo jer su u dva meseca rođeni dva puta u oktobru, dva puta u decembru tako da se tu kombinujemo - kazala je ona i dodala da je takav način funkcionisanja porodice i mere štednje predložio upravo Vujadin.

Pročitajte: Jednostavno, nije to to! Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića u krizi

 

 

Budući da je rodila četvoro dece Mirka je dosta dugo bila na porodiljskom bolovanju, samim tim nije glumila niti zarađivala. Zarad karijere supruga godinama je živela u inostranstvu, udaljena od domaće scene i projekata što je bio još jedan od razloga da profesionalni segment zapostavi. Proteklu deceniju Vujadin je bio zadužen za izdržavanje porodice, Mirka za odgoj dece i ta podela oboma je prijala. Fudbaler nikada nije krio koliko je zahvalan nevenčanoj supruzi što je poslovni segment zbog njega gurnula u drugi plan, a s tim u vezi nije pravio problem kada je trebalo bilo koju želju da joj ostvari. Kraj sina Duleta Savića dramskoj umetnici nikada ništa nije falilo, što se sada s ekonomskom krizom, a po njenim rečima, očigledno menja.

 

Komentari (0)

Loading