Celebrity News

Loše vesti stižu o Noletu, porodica uplakana: Kad bi vreme moglo da se vrati samo na trenutak…

Odluka Novaka Đokovića skupo košta tenisera

Loše vesti stižu o Noletu, porodica uplakana: Kad bi vreme moglo da se vrati samo na trenutak…

profimedia

U vreme obavezne vakcinacije protiv koronavirusa odluka Novaka Đokovića bila je vrlo jasna. Iz mnogo razloga, slavni srpski teniser odbio je da primi dozu i zaštiti se od pošasti koja je na hiljade života odnela, što mu je donelo probleme velikih razmera na profesionalnom planu. Početkom prošle godine deportovan je Iz Australije, nešto kasnije nije mogao da učestvuje na turnirima u Americi, a sada se situacija ponavlja. 

Pročitajte:Jeleni je MRAK na očima: Novak uslikan sa turskom lepoticom na večeri, pogledajte koliko su bliski (FOTO)

Profimedia

 

Novak Đoković skoro pa sigurno neće moći da učestvuje na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju ukoliko se ne vakciniše, zapravo neće moći ni da uđe u SAD jer zakon tvrdi da svaki stranac mora biti vakcinisan. Mada je voljan da krene u novo kolo osvajanja turnira i ispuni dugoočekivanu želju i povuče se kao teniser sa najviše osvojenih gren slemova Srbin je po pitanju zdravlja nepokolebljiv, zbog čega se najverovatnije i neće takmičiti.

Pročitajte: Prvi put ću ovo da kažem javno, iako sam mu otac: Srđan Đoković progovorio o odnosu sa Novakom - ovo mnogi nisu znali

Profimedia

 

Odluka Novaka Đokovića da se ne vakciniše u velikoj meri utiče i na njegovu poziciju na ATP listi. Sve je udaljeniji Nole od samog vrha iako je po spretnosti, talentu i snazi na terenu zaslužio da se ponovo tu vrati i ostane. Vreme će pokazati kako će nadalje teći razvoj događaja. Istina je da najvoljeniji srpski sportista ima podršku celokupne porodice kada je reč o pomenutom problemu, najpre supruge Jelene, koja se sa njim u potpunosti slaže.

Komentari (0)

Loading