Celebrity News

Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO: Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Zdravstveno stanje Jovane Pajić nakon razvoda nije bilo dobro

Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO: Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Ata Images/Antonio Ahel

Kada je do medija dospela vest da se estradni par Jovana Pajić i Sale Tropiko razvode čitava javnost ostala je zatečena. Niko nije mogao da poveruje da su roditelji dve devojčice Helene i Đine, odlučili da stave tačku na svoj odnos, koji je iz vizure publike delovao idealno. Mada se razvod dogodio u miru, Jovana je, naime, spakovala kofere i sa ćerkama izašla iz porodičnog stana, dok se sa Saletom dogovorila oko zajedničkog starateljstva, činjenica da ona nije uspela da sačuva zajednicu potpuno ju je dotukla. Zdravstveno stanje Jovane Pajić bilo je vrlo loše nakon odluke da se od muzičara rastane, a čitavu prethodnu godinu u čestitkama koje je uputila svojim pratiocima na "Instagramu" ona je nazvala izazovnom i prepunom bolnih suočavanja:

- Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog.
Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas - napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac i rame za plakanje.

Pročitajte: Našu ljubav NEĆE POBEDITI: Marija Šerifović sve PRIZNALA nakon što je uslikana sa Jovanom Pajić u gradu večne ljubavi (FOTO)

Luka Šarac

 

Zdravstveno stanje Jovane Pajić i pored velike podrške bilo je narušeno. Međutim, estradna umetnica uspela je, najpe zahvaljujući ćerkama, da se vrati u kolosek i nastavi da stvara i nastupa.

Pročitajte: Svi su čekali njegovu reakciju! Sale Tropiko prokomentarisao bliskost Marije Šerifović i bivše supruge

 

 

 

Komentari (0)

Loading