Celebrity News

Prošlog Božića sam zvala policiju zbog nasilja, a danas... Slomljena Karleuša otkrila šta se dešava u kući sa Duškom

Svađa Jelene Karleuše i Duška Tošića, tačnije brakorazvodno prepiranje odvija se preko medija

Prošlog Božića sam zvala policiju zbog nasilja, a danas... Slomljena Karleuša otkrila šta se dešava u kući sa Duškom

Nakon novogodišnjeg gostovanja u emisiji "Prvi red" nastupila je medijska svađa Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Kada su Duško i Karleuša objavili da se razvode gotovo svi su pomislili da je to, s obzirom na sva prethodna dešavanja u njihovom braku, jedina ispravna odluka. Isto su mislili i fudbaler i pevačica, navodno su angažovali i advokate, a po Jeleninim navodima ubrzo su od svega odustali ili bar odlučili postupak da uspore. Iznenadila je Karleuša javnost kada je otkrila da sa Tošićem još uvek živi pod istim krovom iako nemaju lep odnos, a još više je šokirala svoje fanove kada je nedavno u jednoj emisiji otkrila da se zbog radosti svojih ćerki Nike i Atine još uvek zvanično nije razvela, kao i da život bivšeg reprezentativca bez nje ne postoji. 

Pročitajte: Izlasci, svađe, kuća je bila kao bojno polje... Verujte to nijedna ne bi trpela! Ovo je pravi uzrok RAZVODA Jelene Karleuše i Duška Tošića

Instagram

 

Ovo je bio povod da nastupi medijsko prepiranje iliti svađa Jelene Karleuše i Duška Tošića, u šta je uključen i fudbalerov advokat. On je putem štampe zamolio pevačicu da se pridružava ranijeg navodnog dogovora.

- Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošica, prinuđen sam da se javno oglasim! Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku - rekao je advokat Premović, pa dodao: 

- Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postignuti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti - zaključio je pravnik.

Svađa Jelene  Karleuše i Duška Tošića uzurkala javnost na praznik

Jelena na objavu advokata Premovića nije mogla da ostane suzdržana te je poručila:

- Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna. To pravi muškarci i gospoda ne rade. Iz poštovanja i ljubavi prema mojoj deci koja su u osetljivom dobu i koju sve ovo pogađa, neću reagovati na ove tužne poteze protiv mene. Nesvest.… tužno - napisala je Karleuša na "Instagramu", a odmah zatim se obratila medijima koji su njene izjave pogrešno preneli i samim tim uzrokovali problem između nje i supruga.

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. To je moj čvrst stav. Sa druge strane, demanutujem ovaj naslov i da sam ikada izjavila da ja mom mužu NE DAM RAZVOD. Postoji snimak emisije i taj deo prosto ne postoji. Ovaj naslov je suva izmišljotina medija iako smo se lepo dogovorili da budu korektni, dala sam im i ekskluzivni intervju za Novu godinu. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. ON TO BAR DO SADA NIJE URADIO I TO MU NIKO NE BRANI. NAJMANJE JA. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući - napisala je besna pevačica, a zatim se još jednom u par rečenica obratila suprugu.

- Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga) on preko advokata kontaktira tabloid koji je toliko zla naneo našoj porodici. Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja - ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem PRAVI MUŠKARCI. Bude li se desila JOŠ JEDNOM takva budalaština biću primorana da tužim. Apelujem na medije da ne izmišljaju moje reči, a na advokata oca moje dece DA ME NE IZAZIVA i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. Je*em ti ja moj Božić i moj život - zaključila je.

Pročitajte: Da li ste se ikada zapitali u čemu spava Jelena Karleuša? Kadrovi iz spavaće sobe konačno rešili misteriju (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading