Celebrity News

Ponovo RADOST u domu Milene Vasić i Juga Radivojevića posle toliko godina: Devojčica je BLAGOSLOV (FOTO)

Deca Milene Vasić najveće su bogatstvo glumice

Ponovo RADOST u domu Milene Vasić i Juga Radivojevića posle toliko godina: Devojčica je BLAGOSLOV (FOTO)

Boško Karanović

Nema ko se nije uverio u to da su deca Milene Vasić pravi dragulji. Sin Nikola i ćerka Lana iz prvog braka, kao i naslednik Lav kojeg glumica ima sa direktorom Beogradskog dramskog pozorišta Jugom Radivojevićem divno su vaspitani, odlični su đaci a sve to dramsku umetnicu čini vrlo ponosnom, dok joj u  neku ruku daje i slobodu da otputuje u miru kada god želi, svesna da će sve ostati onako kako je ostavila.

Pročitajte: Savršena dekoracija i brojne đakonije: Zavirite na slavsku trpezu Milene Vasić i Juga Radivojevića, jedan detalj posebno je zanimljiv (FOTO)

Ata Images

 

Milena je nebrojeno puta govorila da su joj putovanja lek za dušu, te da vrlo često voli da sebi da oduška i otisne se na par dana sa drugaricama. Nedavno se javila sa Malte, a zatim i sa neke malo dalje destinacije sa koje se vratila pre od očekivanog iz jednog vrlo važnog razloga. Naime, njena naslednica obeležila je rođendan, što je glumica ponosno podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz fotografiju torte s jagodama i natpsiom Srećan rođendan Lana. 

Pročitajte: Jednom ju je već ostavio...Majka Milene Vasić rekla šta misli o zetu Jugu Radivojeviću, reditelju se ovo nikako neće dopasti (FOTO)

Boško Karanović

 

Kakva sreća... Čestitamo mama,,,,Sve najbolj Lani...samo su neki od komentara koji su se mogi videti ispod Mileninog posta nakon objave. Čestitale su i kolege sa kojima će, verujemo, glumica obeležiti ovaj važan dan.

Pročitajte: Drugarice iako su ljubile istog: Bivši dečko Slobode Mićalović je on, danas je u srećnom braku sa zgodnom glumicom

Instagram

 

Budući da su deca Milene Vasić vrlo vezana, braća obožavaju sestru, veruje se da će i oni prisustvovati slavlju, te da ćemo fotografije porodične žurke takođe uskoro videti..

Komentari (0)

Loading