Lifestyle

Savršena dekoracija i brojne đakonije: Zavirite na slavsku trpezu Milene Vasić i Juga Radivojevića, jedan detalj posebno je zanimljiv (FOTO)

Dom Milene Vasić i Juga Radivojevića mesto je u kom caruju ljubav i smeh

Savršena dekoracija i brojne đakonije: Zavirite na slavsku trpezu Milene Vasić i Juga Radivojevića, jedan detalj posebno je zanimljiv (FOTO)

Povodom obeležavanja Svetog Đorđa iliti Malog Đurđevdana brojne zvanice u toku jučerašnjeg dana posetile su dom Milene Vasić i Juga Radivojevića. Bračni par za slavskim stolom, na kom se na prvom mestu našla sveća, zatim kolač i žito, okupio je porodicu i prijatelje kako bi zajedno u miru i veselju proslavio pravoslavni praznik u narodu poznatiji kao Đurđic.

Pročitajte: Jednom ju je već ostavio...Majka Milene Vasić rekla šta misli o zetu Jugu Radivojeviću, reditelju se ovo nikako neće dopasti (FOTO)

Instagram

 

Domaćica se vrlo potrudila oko trpeze, dobar deo specijaliteta sama je napravila, a ono što je takođe važno je da je sve bilo preukusno i izvanredno dekorisano. Svojim kulinarskim umećem glumica se pohvalila praticoma na "Instagramu" koji nisu preskočili da prokomentarišu da je slavski sto predivno ukrašen.

Pročitajte: Da li joj bolje stoji od muža: Milena Vasić ZAVRŠILA U KREVETU sa drugim muškarcem, internet se zapalio (FOTO)

Instagram

 

Milena se ove godine odlučila za belu i bež boju stoljnjaka, tanjire je ulepšala salvetama, a poređala je i bele ukrasne sveće, koje su dale dodatnu čar. Ispod objavljenih fotografija slavskog stola napisala je:

- Šta je sve potrebno za posnu slavaku trpezu :ljubavi, strpljenja i razumevanje sa sve . Uz pomoć prijatelja sve je lakše.

Pročitajte: Ćerka Milene Vasić majci ukrala titulu zvezde večeri: Zgodna i lepa kao manekenka, svi pričaju o njoj (FOTO)

Instagram

 

Dom MIlene Vasić i Juga Radivojevića mesto je na kom glumica i reditelj i inače okupljaju prijatelje, a često se u tom slučaju, kao i u ovom začuju svuci gitare i Milenin raskošni glas.

Pročitajte: Drugarice iako su ljubile istog: Bivši dečko Slobode Mićalović je on, danas je u srećnom braku sa zgodnom glumicom

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading