Celebrity News

Brat žene koju svi znate: Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Milene Vasić o kom nikad ne priča (FOTO)

Prvi muž Milene Vasić brat je poznate spisateljice

Brat žene koju svi znate: Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Milene Vasić o kom nikad ne priča (FOTO)

Glumica Milena Vasić i reditelj Jug Radivojević već godinama su u skladnom braku, a njihova ljubavna priča počela je još u mladosti. Ipak, putevi su im se u jednom trenutku razdvojili, a prvi muž Milene Vasić kog je zavolela u međuvremenu, malo je poznat u javnosti.

Pročitajte: Ja sam stvarno učinila sve što sam mogla... Istina o RAZVODU Milene Vasić i Juga Radivojevića (FOTO)

Instagram

 

Tokom studija Milena je bila u vezi sa sadašnjim suprugom Jugom Radivojevićem, međutim putevi su im se razišli. Jug se oženio i dobio sina Vuka, a Milena je uplovila u bračne vode sa Jakšom Ražnatovićem kada je imala 22 godine i sa njim dobila  ćerku Lanu i sina Nikolu.

Brak je ipak doživeo krah,a gospodina koji je osvojio srce popularne glumice nismo imali prilike da viđamo u javnosti te se o njemu gotovo ništa ne zna. Sada je na društvenoj mreži "Instagram" osvanula fotografija prvog muža Milene Vasić, a podelila ju je spisateljica Vesna Radusinović čiji je Jakša rođak.

Pročitajte: Prva javna potvrda Milene Vasić o problemima u braku - Jug joj nije više srodna duša (FOTO)

Instagram printscreen

 

Bilo jednom pod maslinama - napisala je Vesna. 

Glumica je nakon razvoda od bivšeg partnera obnovila vezu iz mladosti sa direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, krajem 2014. godine su se venčali, a početkom 2015. godine dobili su sina Lava.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - ispričala je ranije Milena Vasić.

Komentari (0)

Loading