Celebrity News

VENČANJE Anđelke Prpić i Marka VIŠE NIJE TAJNA: Ona izgleda KAO IZ BAJKE, prijatelji su ushićeni, a mladoženja...

Sudbina Anđelke Prpić je da prekine novi emotivni odnos

VENČANJE Anđelke Prpić i Marka VIŠE NIJE TAJNA: Ona izgleda KAO IZ BAJKE, prijatelji su ushićeni, a mladoženja...

Ata Images

Prema natalnoj karti koju je uradila astrološkinja i saradnica magazina Story Helena Cupać sudbina Anđelke Prpić bila je da se razvede od ugostitelja, sa kojim ima sina Jakšu.

Pročitajte: U inat dušmanima: Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO) 

Boško Karanović

 

Helena tvrdi da zvezde jasno pokazuju da trudnu tek ćekaju izazovni periodi i na poslovnom i na privatnom planu. Evo šta je na osnovu natalne karte dramske umetnice još zaključeno.

- Kod Anđelke vidimo veliku potrebu za skladom, dogovorom. Najmanje odsustvo svega navedenog dovodi je do nezadovoljstva. Pozicija Meseca u Vagi govori o potrebi za emotivnim partnerstvom i da ona najbolje funkcioniše u paru. Ipak, kada reši da prekine odnos u tome je vrlo odlučna. Njena Venera u Strelcu svedoči o avanturističkoj i pustolovnoj prirodi, koja ne trpi sputavanje. Takođe, ulazak u vezu ili brak je ispraćen nekom vrstom stresa i često se partneri u njen život pojavljuju iznenada. A tako i odlaze. Potreba za slobodnim delovanjem unutar relacija je i više nego naglašena.  Mogućnost za dva braka. Sledeća godina, posebno prva polovina, donosi joj dobre emotivne, ali i poslovne prilike. Više društvenih aktivnosti, i dobrog prijema u javnosti. Kvalitetne poslovne ponude.

Pročitajte: Prva zajednička fotografija: Anđelka Prpić i otac njenog budućeg deteta ne mogu da sakriju osmeh, evo kako on izgleda (FOTO)

Instagram

 

Prognoze govore u prilog tome da je sudbina Anđelke Prpić vrlo neizvesna te da će se glumica u tekućoj 2023. godini voditi isključivo osećajem, što u neku ruku nije loše.  

Komentari (0)

Loading