Celebrity News

Odjednom i novi dečko i beba: Otkriveno šta mali Jakša misli o budućem očuhu i novom detetu u kući

Trudna Anđelka Prpić dala prvu izjavu za medije od saznanja da je u blagoslovenom stanju

Odjednom i novi dečko i beba: Otkriveno šta mali Jakša misli o budućem očuhu i novom detetu u kući

Instagram

Nedeljama unazad trudna Anđelka Prpić i sve vezano za njen privatan život glavna je tema medija. Atraktivna komičarka, koja nikada karijeru nije gradila na skandalima, naprotiv težim ali svakako stamenijim putem došla je do slave, našla se u žiži interesovanja i na naslovnim stranama tabloida a sve zbog toga što je uplovila u vezu sa najboljim prijateljem svoga bivšeg muža i sa njim čeka dete.

Pročitajte: U inat dušmanima: Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

Boško Karanović

 
 

Umesto da se na tu temu govori pozitivno, jer ipak jedan mladi, neiskvaren život dolazi na svet, na kraju krajeva šta ima lepše od ljubavi, dramska umetnica trpi neverovatne spekulacije na svoj, račun svoje porodice i novog emotivnog partnera. Ako uz to dođu i brojne uvrede ogorčenog dela javnosti, može se konstatovati da lepa Anđa proživljava jedan od najtežih perioda svog života.

Pročitajte: Prva zajednička fotografija: Anđelka Prpić i otac njenog budućeg deteta ne mogu da sakriju osmeh, evo kako on izgleda (FOTO)

Instagram

 

Kada je medijska hajka počela ona se povukla iz javnog sveta, nikakve izjave nije davala ipak nedavno pristala je na gostovanje u jutarnjem programu Prve TV gde je potvrdila ono što se pretpostavljalo a to je da joj je zaista bolno da čita o sebi neistine, ali još bolnije joj je što kroz sve to moraju da prolaze njeni najmiliji.

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari, zašto bi se navikao na ružno i primitivno. Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Stvarno mislim da čovek negde ipak može da se izdigne. Naravno ono što je strašno je što se to ne tiče samo mene, već i moje porodice, deteta i raznoraznih nekih stvari. Ali Bože moj, sve se to preživi, ono što nas ne ubije ojača nas - kazala je trudna Anđelka Prpić, koja uprkos medijskom ličnu izgleda odlično, a stomačić skriva.

Pročitajte: Prva izjava trudne Anđelke Prpić: Glumica priznala kako se oseća i šta je muči

 

 

 

Komentari (0)

Loading