Celebrity News

Sreća je na Božić pokucala i na njegova vrata: Milan Vasić okupio porodicu i saopštio PRELEPE VESTI, pogledajte kako je ONA srećna (FOTO)

Božić u domu Milana Vasića dočekuje se sa posebnom radošću

Sreća je na Božić pokucala i na njegova vrata: Milan Vasić okupio porodicu i saopštio PRELEPE VESTI, pogledajte kako je ONA srećna (FOTO)

Luka Šarac

Poznato je da je jedan od naših omiljenih glumaca veoma pobožan te da veoma vodi računa o običajima i tradiciji, a nije tajna ni da je i te kako privržen svojoj porodici, pa tako Božić u domu Milana Vasiće i ove godine odiše porodičnom atmosfrerom, toplinom i mirom.

Glumac veoma voli početak svake godine kada se slavi rođenje Isusovo, a najradosniji hrišćanski praznik on uvek provodi sa svojim najmilijima uz poštovanje svih običaja od kojih oni ne odstupaju, a jedan od njih je i da se večera služi na podu.

Pročitajte: Kraj momačkom životu - Milan Vasić objavio fotografiju i porodicu rasplakao od sreće, mali toliko liči na njega (FOTO)

Instagram

 

Božić u domu Milana Vasića okupio je celu porodicu i oni slave praznik u duhu tradicije i baš onako kako su to činili njihovi preci.

Pročitajte: Najradosnije vesti stižu iz doma Milana Vasića - Roditelji i sestre plaču od sreće, ne mogu da veruju da je došao taj dan (FOTO)

 

- Porodica Vasić vam želi srećno Badnje veče i Božic. Ovako smo slavili dok je deda Stojan bio živ i ne planiramo da nešto menjamo…to mi je jedna od najlepših slika iz detinjstva, zato mi je Badnji dan najlepši dan u godini.Hristos se rodi! - napisao je glumac na Instagramu.

Instagram

 

On je sa pratiocima podelio niz fotografija i pokazao delić praznične porodične atmosfere iz svog doma i usput poslao poruku u duhu Božića, a pohvalio se i majicom koju je dobio od sestrice kao i novčićem iz česnice koji je pripao upravo njemu.

Pročitajte: Fotografija koju su godinama svi čekali - Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Instagram

 

Meni je Badnji dan najlepši dan u godini. Taj dan mi je bitniji i od mog rođendana i od svih ostalih praznika. Godinu dana čekam da dođe taj dan, jer taj dan je ispunjen tradicijom u potpunosti. U mojoj porodici na taj dan svi postimo, svi čekamo taj trenutak. Obožavam za Badnje veče da jedem posni pasulj koji pravi moja mama, beli luk i da pijem rakiju. Kod nas se malo drugačije slavi Badnje veče, mi ne slavimo za stolom, nego na podu. Kada bismo bili za stolom, srušilo bi se sve, ne bi imalo tu draž. Kada smo bili mali, slavili smo kod babe i dede Badnje veče, oni su imali sofru nisku, a svi smo sedeli na podu oko sofre. Pošto sada nemamo sofru, mi na podu postavimo čaršav, sve to bude lepo, uredno, čisto i tu stavimo hranu, a okolo sedimo. Uvek se trudimo da ne bude previše hrane, ali uvek se nađe bundeva, pasulj, pita... - ispričao je Milan jednom prilikom za “Blic”, a potom je podelio i kako njegova porodica slavi Božić.

- Ujutru se popije malo vina i uzmemo malo mesa da se omrsimo. Kada sam bio mali, deda uvek ulovi neku malu pticu, pa mi to meso malo uzmemo koliko da se ispoštuje običaj i sada se toga pridržavamo. Preko dana se ode u crkvu, zatim sledi veliki ručak. Ipak, prednost dajem Badnjoj večeri kada se iščekuje rođenje Isusa Hrista - sa ponosom je ispričao Vasić.

Komentari (0)

Loading